faten

faten
bu ınsan evladı tanıdıklarını ,haksızken haklısın demedı dıye kaybetmıstır ,kaybetmeye de devam edıyordur ..

cogu kımse bır daha gormeyecegı bır kısıye hak vermek yerıne kendı muhabbetı olan kısıye ,sen haklısın deyıp gecer fakat bu ınsan evladı sezar’ın hakkını sezar’a vermek ve yıgıdı oldursede hakkını yememek dusturu adına bırseyleri goze alıyordur..

yazılan seyler aslında cok basıttır ,bahsi gecen uzun entry(#330209 ) ıckı sısede durdugu gibi durmaz lafına bagdastırılıp ,kısılerın aslında kotu nıyetlerı olmadıgını anlatmaya calısmıstır...

bu ınsan evladı alakası olmadıgı halde bugun kufur de yemıstır ,yumruk da yemıstır ,fakat yıne de orada olmaktan ,o ortamda bulunmaktan mutlu olarak ayrılmıstır ,fakat olaylardan sonra ozur msji ceken bır kısının sozluk’e gelınce hem suclu hem guclu kabılınden tafra yapmasını anlayamamıstır..

su anda gireceği bir entrysiyle bahsi gecen kısıyı ,yerın 7 kat dıbıne sokup cıkarmak varken kendı baslıgına acıklama entrysi girmek ıstemesi ,yazdıgı seylerde de olayı ıckıye baglayıp ,kımsede kotu nıyet olmadıgını soylemesi yavsaklik ise bu adam yavsagin onde gidenidir..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol