faten

schenardi
ne birisi benim arkamdan konuşmuş olsun ne de ben kimsenin arkasından konuşmuş olayım diye olan-bitenle ilgili konuştuğum kişilere ilgili zaman dilimlerinde aynı ortamı paylaştığım kişilerdne birisini çağır dedim. bu insan evladı geldi ve geldiğinde tek söylediği beni beni savunduğunu söylemiş ve bundn ötürü kendisine özür borcum olduğunu söylemiştir. bundan ötürü de bu entry başlığında kendisine özrümü belirtmemi bana dayatmıştır. kendisi açısından bilgi sözlük ve içindeki insanlar çok önemli olduğu için bu isteğini yerine getiriyor ve yazdıklarımdan dolayı özür diliyorum kendisine bu özrün hayırlı uğurlu olmasını diler; paylaşım halinde olduğu insanlarla mutluluklar dilerim... ancak bu etry de editde sadece ilgili zaman dilimine dayalı olan şeyler silinmiş, özür de onun çin yazılmıştır. bu kşi hakkındaki genel fikirlerin aynen devam ettiğinden onlar da aynen bu entry deki yerlerini koruyacaklardır.
buyuk kahraman halk ozanı gonul adamı...
ha aynı zamanda:
(bkz: kraldan çok kralcı olmak)
buraya bir kelimelik daha bkz geçecekti ama o bkz nin ne olduğunu buraya yazmıyorum çünkü sözlük içerisinde kişisel hakaret niteliği taşıyan kelimeleri bkz olarak verecek adam değilim... tek söyleyeceğim kişilerin karakterleriyle ilgili baştan oluşan kuşkularım
her zaman eninde sonunda kendini açığa vurmuştur bu saatten sonra kendisini kime yaranmaya çalışıyorsa ona yönlendiriyor hayatında mutluluklar diliyorum... (bkz: allah a yakın bana uzak olmasını dilediğim insan modeli)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol