erkek

independence
sirf penis sahibi oldugu icin, kadinlar tarafindan toplum icerisinde hep kucuk du$urulmeye cali$ilan, hep ikinci planda gorulmeye cali$an canli turu.

e ablacim sen bu toplum di$i durumlarda nicin toplum icinde oldugun gibi degilsin de, ah ohlar arasinda ciglik cigligasin? o penis degil midir ki beni toplum icerisinde itin gotune sokup cikartmana sebep olan organ? ee $imdi niye "daha hizli sok" turu cumlelere boguluyorsun?

"ay hayvann, onune baksana!"

e ulan zaten onume bakiyorum sen onumdesin ben ne yapayim.sen benim onume yusyuvarlak seks objelerini cikartip koyarsan ben daha nereye bakayim.hayir ba$ka yere bakip ismimi ibneye mi cikartayim, bu mudur istedigin.

"beyefendi lutfen biraz geriye gider misiniz aaa, bu ne canim herkesin icinde terbiyesiz!"

lan oha lan oha.demek herkesin icerisinde olmasak hic sorun degil.e iyi de geriye nasil gideyim be ablacim, bilmez misin turkiye’de ki otobus $oforlerinin balik istifi mertebesini.dolduracak otobusu silme yolcuyla, ben geri gitsem arkamdaki bana surtturecek, e bu daha fena? hayir benim sana surtturmek gibi bir derdim de yok esasen ama yercekimi kanunu diye de bir $ey var.arac sallandikca sen de aracin tabanina sike sike basmi$ oldugun icin aracla birlikte bir saga bir sola.e $imdi hadi ben ucayim desem, ki madem ucma biliyorum, e o zaman niye otobuse bindin lann pezevenk ucarak gitsene suzule suzule demez misin? dersin.

e bu penisi tam oraya monte edilecek $ekilde ben mi sipari$ verdim olduk olmadik yerde zink $eklinde ba$ini gostersin diye.rabbim yaratmi$, rabbimin extra bir supriz eklentisi icin beni niye di$liyorsun sen? e ayrica o eklenti benden ziyade senin icin zaten? niye her penis sahibi er ki$i populasyonu temsilcisine sapik muamelesi yapiyorsun ki.

erkek i$te.tum bu oyunlarin ortasindaki basit bir piyon.kalabalik ortamlarda $amar oglani, ba$ba$a kalinan ortamlarda yeleli bir aslan.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol