ekşi sözlük

independence
beni en cok ilgilendiren kismi kodlama kismidir ki, o kisma zaten soylenecek tek soz bulamiyorum.bir rivayete gore sadece hayvan ara’nin kodlamasi 3600 satirmi$.

ote yandan yazarlarina gelecek olursak;

1. nesilden 9. nesile kadar hemen hemen herkes, ek$i sozluk’te yazmayi bir paye olarak goruyor.neredeyse gercek hayatlarinda bir i$ ba$vurusu yapmalari gerektigi zaman "ek$i sozluk’te 6. nesil yazarim" yazip hemen i$e alinivereceklermi$ gibi hissettiklerini siklikla belli ediyorlar yazilarinda.oysa gercek $u ki, ne ek$i sozluk’te ne de bir ba$ka $ahsa ait katilimci ve ozel bir internet sitesinde yazmak bir paye ta$imak anlamina gelmez.ek$i sozluk’te yazar olmak, ki$inin isminden once eklenebilecek bir sifat olsaydi dahi, bu sifati yaratanlarin da kendileri oldugunu algilamalari henuz gercekle$memi$.

bir gazetede bir ko$e yazari kendileri ile alakali bir yazi yaziyor, yazarligi dun onaylanmi$ ki$i klavyesine sarilip bahsi gecen yaziya cevap yeti$tiriyor.bir dur bir soluklan, once nedir ne degildir bir kavra bakalim.nedir seni bu kadar aceleye sevk eden.

her yazar alimindan sonra olu$an deformasyon bu sefer de tam olarak kendisini hissettirdi ek$i sozluk’te ve hic $uphesiz ki bu sefer de kalanlar sadece kalmasi gerekenler olacaktir.$u nesil geldi sozlugun amina koydu, bu nesil geldi sozluk bok oldu turu haykiri$lar her yazar aliminin ardindan ek$i sozluk semalarinda yankilanmi$tir, nihayetinde havanin katmanlari arasina girerek kaybolacaklardir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol