egreti gelin

imgoindeeperunderground
filmde annenin, ogluna evlenmeden once tecrube kazansin diye bir kiz tutma ismine verdikleri isim. tutulan kiz nurgul yesilcay olup, damada tutulacakmis mesela. guzel olur herhalde gibi bir beklentim var benim film icin.

edit: filmi gittim, gordum, geldim. begendim. mujde ar gayet basaryly bir anne tiplemesi ile karsymyza cykyyor. filmin yyldyzy bence damady oynayan onur unsal kisisi. oldukca eglenceli bir film olmus ve sonunu soylemek gibi olmasyn ama beklentilerin dysynda bir son hazyrlanmys. nurgul yesilcay kostak emine olarak karsymyza cykyyor ve inanylmaz bir guzellik sergilemis, agzym acyk baktym kendisine. onur unsal’yn sozlusu rolundeki eylem yildiz ise filmin onun kadar basaryly diger oyuncusu. cok fazla on plana cykmayan metin akpinar icin bildigimiz metin akpynar demek mumkun.http://www.egreti-gelin.com filmin sitesi. filmin sonu bana beklentilerin dysynda olmasynyn haricinde bir miktar "olanaksyz" geldi ama sonucta "film bu" demek lazym.

bir denizli adeti oldugu idda edilen "egreti gelin"ler ise butun denizli camiasy ve hatta milletvekilleri tarafyndan siddetle reddedildi, film biraz da bu sayede gundem yapty.

gonul yarasi’nda sasyrtan basarysy ile timucin esen’i tanymystyk, bu filmin de faydasy bence onur unsal’y tanymaktyr.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol