behzat ç.

rumuz pilis tiray egen
20. bölümü 10. bölümde olduğu gibi emrah serbes yazmştır. kendisi 10 bölümde bir yazacam demişti ve yazıyor. onun yazdığı bölümlerin farklılığı her sahnesinde anlaşılıyor. üstüne üstlük emrah serbes’in yazdığı bölümleri serdar akar çekince tadından yenmiyor. 20. bölümde gözaltında oldukları süre de ekibin kurduğu hayaller skeçleri, emrah serbes’in şen yuvadan alışık olduğumuz mizahçı yanını bizlere bir kez daha göstermiş oldu. keyifle izlediğimiz 20. bölüm bana göre yine de damakta eksik bir şeyler bıraktı. fark ediyorum ki artık detay ve tespit esprileriyle(prezervatif alma, kredi kartı bakiye yetersizliği v.s.) hikayeye hizmet etmekten uzak, karakterlerin alt hikayelerini işlemekteler. aslında olanca hızıyla tam gaz aksiyon içinde yaşansa bu olaylar (detaylar) daha da soft bir anlatım olurmuş.

göze batırılarak serilen günlük hayat anlatımlarından biraz daha sıyrılıp bir çok güzel bölümünde olduğu gibi zekice ters, düz etmeler olsa daha bir hoş olur kanımca.

yukarı da yazdılarım eleştiri değil bilakis benimsediğim bir diziye karşı kurduğum empati neticesinde ortaya çıkan kelimelerdir. yani ben şimdi ekipteymişimde toplantımızda anlatıyomuşum gibi hissediyorum. bakın o derece imreniyorum. (zaten ibneler söz vermişti istanbul çekimlerinde hatıra olarak oynıycaktım ama son haftalarda ofisten uzak olduğum için unutuldum amk.)

yani demem o ki ercan mehmet erdem’in tempolu senaryolarını daha bir benimser oduk. varsın hep o yazsın emrah serbes danışmanlığına devam etsin. zira diyalog yazmakta ercan mehmet erdem daha iyi.

saygılar sevgiler.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol