ekşi sözlük

independence
ek$i sozluk on iki ya$inda zirvesinden notlar;

areels zirve icin istanbul’a gelmi$, msn’den gelsene +1 im olarak sen de dedi, yapacak daha iyi bir $ey yok hesabina du$tum yola. di$arida abartisiz 2000 ki$i falan kuyrukta, yaptik bir cakallik 2,5 dakika icerisinde zirvenin gobegindeydik, buraya kadar super. zirve dedigime bakma, bildigin fuar gibi bir $ey aslinda. araba standlari, play station standlari kafepi standlari, bambi standi, stand stand uzerine kurmu$lar zirveyi. anlayacagin eglence adina hemen hicbir $ey yoktu ba$larda. ancak parmak falan gure$tirdiler, olan biten bu. sonrasinda ünlü isimli bir $ahis sahne aldi, $arkilar falan soyledi, dinlemedim. nesini dinleyeyim, hem adami ilk defa duymu$um, hem $arkilarini begenmemi$im, neyse.

saatler sonra greyfurt te$rif etti ama aslinda edemedi, $oyle etti.

adam saatlerdir zaten kuyrukta, paso telefonla$iyoruz. bizim humanist yamyam zaten organizator, yanina gittim dedim di$arida arkada$im bekliyor, alalim onu iceri. "abi zaten herkesi iceri alip bekletmemenin yolunu yordamini ariyoruz" dedi, diyi$ o diyi$. insanlar iceriden gruplar ve alki$lar halinde cikmaya ve siradaki insanlarin yanina gitmeye ba$ladilar. herhalde 500 ki$i falan alki$lar e$liginde di$aridaki siranin yanina gitti, barikatlari yardi, hepsini hiltonun kapisina yigdi bir guzel. bu sefer gorevliler kapilari kapatti ama ne fayda, halka ragmen bir $eylerin yapilamayacagini en son misir’da gorduk biz. gorevliler bu sefer siranin icinde dalip sille tokat onune gelene vurmasin mi? adami sikerler hacim. zaten o olay da 30 saniye surdu. "yarrami ye hilton" $eklindeki tezeruhatlar e$liginde hoop herkes iceride.

zirvenin benim icin en keyifli ani $u oldu;

iceride tani$tigim bir kac arkada$ ile sohbet ederken bana "sen de ek$i yazari misin" dendi, ben de "ya hayir ben ba$ka bir sozluk kurdum" dedim. yanimizda duran uc ki$i hemen donup "hangi sozluk" dediler, ek$i zirvesinde isim vermek cok adapli olmaz dedim ama israr edince soyleyiverdim bilgi sozluk diye. vay arkada$, uc ki$i de demez mi "aa sen independence’misin, takip ediyoruz biz senelerdir bilgi sozluk’u, cok emek verdin sen oraya ama cok cok guzel bir hal aldi bilgi sozluk" diye. lan 5000 ki$i icinden birilerinin cikip bunlari soylemesi ne $ahane bi$idir anlatamam. tabi ben mahcup delikanli ifadesi takindim ama göt yukarilarda, inanilmaz ho$uma gitti yemin ederim, buradan efe ve arkada$larina yeniden selamlar zira onlar da "valla en sonunda seni tanimak cok guzel" dediler, cok mutlu ettiler beni sagolsunlar.

saat 23:00 sularinda zirveden cikip taksime aktik hacim, zirve falan yalanmi$ emin ol. bilgi sozluk zirvesinde coook cok daha fazla eglenebileceginizin her turlu garantisini veririm herkese.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol