bilgi sözlük rüya tabirleri servisi

independence
sevgili gonul gozu acik ruya tabirleri servisi
ben ruyamda evleniyordum, ancak nikah ve dugun, salon yerine evde yapiliordu. neylersiniz ki damat bey gelmeyerek beni masanin basinda sap gibi birakti ustelik neden gelmedigini haber bile vermedi. bunun uzerine annemler biz sana ondan koca olmaz diyerek basima eksidi. bu ruyayi neye yormaliyim sonsuza kadar evde mi kalicam, lutfen bana yardim edin.
rumuz: kalbi kirik kibrit copu

------------------*---------------------------

sevgili yavrucum.oncelikle diger mesajda$ sirda$ arkada$larimiza verdigim oneri ile sozlerime ba$lamak istiyorum.yatarken kicinizi ac acikta birakmayin.mevsime aldanmayin canim evladim.yel alir goturur sagliginizi allah muhafaza.

yorumuma gecmeden once ruyanizin pencerenizden odaya dolu$an hava basincinin yarattigi farklila$ima ile dogrudan alakali oldugu kanaatimi belirtmeden gecemiyecem.ruyani anlatirken demi$sin ki "neylersiniz ki damat bey gelmeyerek beni masanin basinda sap gibi birakti"..canim kizim.sen pek fingirdek bir evladimiza benziyorsun.senin gozun nikah memurunda olmasin? boku damata atmak icin ruyani bu $ekilde bilincli olarak degi$tirmi$ olmayasin sakin? yine de senin anlattigin $ekli ile yorumlayacak olursan canim kizim konuyu $oyle de baglayabiliriz.ruyada gelinin damat tarafindan nikah masasinda mal gibi birakmasi yuce erenlerimiz tarafindan bolluga, berekete simgedir $eklinde yorumlanmi$tir.kisa zamanda bereket tanrisi misali bir erkekle tani$acaksin yavrucum.dilersen bir ara bana ugra ruyanin detaylari hakkinda beraber teatide bulunalim.mecidiyekoy 7eleven de kime sorsan gonul gozu acik independence nerde diye sana hemen gosterir.sevgilerimle canim kizim.

gonul gozu acik moderayson servisi.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol