aldatılmak

independence
yagmurlu havalar, islak kaldirimlar, $ehrin caddelerinde havaya yayilan toprak kokusu ve asla bitmeyecek sanilan a$k’in bunyede yarattigi huzur, mutluluk ve guven duygusu.

+ a$kim nerdesin?
- hayatim, sibel’lerde ders cali$iyoruz.
+ tamam bitanem :) iyi cali$malar size. seni seviyorum.
- ben de hayatim. ben de cok seviyorum seni:) goru$uruz.
+ goru$uruz a$kim.

telefonda sadece 1 dakika dahi sesini duymanin verdigi tarifsiz huzur, telefonun diger ucundaki insana duyulan tarifsiz guven duygusu ve rahatlama hissi.

saatler gecer, gun dev$irir, gune$ yerini aya birakir. hava puslu, soguk, karanlik. olsun, o var ya hayatinda, tum karanliklar nasil olsa ula$mayacak mi aydinliga?

+ a$kim sesini duymadan uyumak istemedim. bugun de cok ozledim seni.
- ben de hayatim. ben de cok ozledim.
+ yatacak misin artik?
- hazirlaniyorum a$kim. az sonra yatmi$ olurum.
+ tamam hayatim. tatli ruyalar sana. huzur icerisinde uyu.
- sagol hayatim. sana da tatli ruyalar.

peki ya tam telefonu kapatirken duydugun o erkek sesi?

- pelin. hadi gelmiyor musun hala yataga?

hayir. sacmalama. ruzgarin sesi sana oyun oynuyor. o senin prensesin degil mi? her $eyden daha cok guvendigin insan hakkinda nasil boyle du$unebilirsin? lanet olsun, aklinin bir oyunu bu, sadece bir oyun!

+ teyzecim ozur dilerim rahatsiz ediyorum gece vakti. pelin’le goru$ebilir miyim?
- estagfurullah evladim, ne demek. ama senin haberin yok mu, pelin bu ak$am sibel’lerde kalacakti, yarin sinavi varmi$ sabaha kadar ders cali$acaklarmi$.

hissettigin $ey aci mi yoksa ofke mi? belki de sana soylemeyi unuttu, belki soyledim sandi? hemen ofkelenme, hemen aklina ba$ka $eyler getirme. komik gelmiyor mu sana da du$undugun $ey, pelin bu, ömrünü adadigin pelin. neler du$unuyorsun oyle?

+ sibel merhaba, ya cok ozur dilerim rahatsiz ettim gece vakti ama pelin’le goru$ebilir miyim?
- pelin burada degil ki? evde degil mi erkut? evi aradin mi?
+ evet. bugun sizde ders cali$tiktan sonra eve gitmemi$, sizde kalmi$, yarin sinaviniz varmi$, sabaha kadar ders cali$acakmi$siniz?
- erkut, biz pelin’le bugun hic goru$medik.

hissettigin $ey aci mi yoksa ofke mi? $imdi karar verdin mi? ya$adigin $ey aldatilmak mi yoksa ihmal mi? duydugun sesi yeniden du$undun mu? aklinin oyunu mu yoksa bir erkek sesi mi? karar verdin mi?

- pelin. hadi gelmiyor musun hala yataga?

duydugun tam olarak bu muydu?

+ aradiginiz numaraya $u anda ula$ilamiyor. lutfen daha sonra tekrar deneyiniz.

neler oluyor? yagmurun sesini duyuyor musun? damlalar temizleyebilir mi boyle bir gunahi, atabilir mi bedeninden aldatilmanin le$ligini, kirini?

peki ya evrenlere sigamayan o "buyuk a$k"in? anladin degil mi artik aslinda yalanin tam olarak ne oldugunu? ruzgar esse incinecegini du$undugun o buyuk a$kinin aslinda sadece kumdan bir kale oldugunu ogrendin degil mi artik? a$k yok, sevgi yok, sadakat yok, hayat kahpe, ili$kiler suni. kulagina fisildanan a$k sozcuklerinin ayni ak$am ba$ka kulaklari ziyaret edecegini bilmeliydin oysa. a$k yok, sevgi yok, inanc yok.

yok.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol