bilgi sözlük

atacamadesert
artık buluşmalıyız. sevişmesek de olur. ama seni görmem lazım.

bunca zamandır sanal alemde neler yaptık neler? ondan bundan şundan mavi boncuktan seksten erkeklerden kadınlardan hayattan ölümden neden neden bahsetmedik. bunların hepsinin arasına virgül koymalıyım ama yeni oje sürdüm kızma sözlük.

ilk buluşma için hazırım artık. ama bekleme mini etek giyemem. sana hiç yalan söylemedim. biliyorsun bir oğlum var benim. romatizma siyatik falan mini etekle üşürüm. hem şurda topukluları iki sene daha ya giyerim ya giyemem. belim falan ağrıycak, iki büklüm de gelmiyim sana be sözlük.

ne iyi ettin de geldin diycem ama du bakalım. 2 şubatta ordayım. tak takıştır, sür sürüştür, ya da olduğun gibi, göründüğün gibi gel. e bi duş falan al tabii. ben taksim de meydanda olucam o gece.

yakana kırmızı gül takma istersen çok demode. ama kırmızı iç çamaşırı giy. sevişmesek de olur demiştim ya du bakalım. bi dakka sen kırmızı falan giyme yav. ne o ibne gibin?

seri eksi veren ibneyi de mi getireceksin?

bırak allasen. başımızı derde sokar o arka sokaklarda. neyse sen bilin. jedisi modu bilgici onlara bi houston yap benden olsun pul paraları. herkes gelsin.

yeni yıla senle girmek isterdim ama jedi ye ısmarladım yılın ilk entry sini benim adıma girecek. bu sene kasmayacağım senin anlayacağın.

yarın burda, orda, yeni zelanda da, avusturya da kayıp kıta atlantis de yeni yıla girecek tüm bilgiçlere selam ederim.

eğer girmek istemeyen ya da 2010 dan memun kalan varsa hep batıya gitsinler. şansları varsa öküzün kafasındaki tepsiden düşüp kurtulurlar bu dünyadan.

ama yine de kalmalarını en azından 2 şubat ta sözlükle olan buluşmamızda bizi yanlız bırakmamalarını rica edicem.

belki şehre bir film gelir, bir güzel orman olur yazılarda, iklim değişir akdeniz olur, iki gönül bir olunca samanlık seyran olur değil mi sözlük.



(bkz: 2 şubat 2011 bilgi sözlük atacamadesert buluşması)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol