private sözlük

pipisik
------------spoiler-------------

böyle burnundan kıl aldırmayan; birileri bir tartışmaya girdi miydi etliye sütlüye karışmayıp "ayol ben girmem onların arasına, avam onlar" diyen; iş kendilerine gelince "şikayet ederim, bak sizi mahkemelrde sürüm sürüm süründürürüm" şeklinde tehditler savuran; insan görünümlü dallamalar takımı yahu.

moderatörleri desen; korkudan bir halt yiyemezler! kendi başlarına bir karar verdiklerini ben daha görmedim. ilkönce soracaklar abilerine, sonra yalan yalnış uygulayacaklar. bunların sırtından geçinen "sözde samimi arkadaşları" da buralarda at koşturacaklar işte.

velhasılıkelâm:

"onca yazar sizin yüzünüzden gitti, sözlğün amına koydunuz" filan demeyeceğim. yavşaklığın prim yaptığı, yalakalığın artık boğaza kadar giyildiği bir ortamın amına koyulmuş koyulmamış ne farkeder?

bir tane yazarı var buranın; samatya’da çamaşır asan mahalle karıları gibi kavga ediyor kaç aydır... aylardır. hâlâ daha burada koşuşturuyor mutlu mesut! bir ay ceza veriyorlar; gene geliyor gene yazıyor. sanki hiç bir şey olmamış gibi, yönetici denilen zavallı güruh da buna yüz veriyor.

yüzüme "o’na büyük ceza verece’z, sana da sermbolik bir ceza verelim ki, iş tatlı tatlı olsun" dediler. sonra bu adiler ne yaptı biliyor musunuz? bana verdiler cezayı, bu dallama kız oğlan kız hâlâ yazıyor! lan oğlum; arkadaşız filan da; arkadaşsak da beni sikmeniz mi gerekiyor lan ibneler?!

mahkemeye verilecem diye korkudan tirtir titreyen admineniin altından çıkıyor tabii bunlar. ama ne yalan söyleyeyim; bende kabahatin büyüğü! gelmeyecek, o kadar içli dışlı olmayacaktım kimseyle. sonra sikerler tabii amına koyim, salak kafam işte.

götüne koyayım ne kadar elit yazar varsa.

not:

milka m-joy’la anlaşmadan önce, bir takım paralar toplandxı bu sözlükte. başkalarını bilmem, ben verdiğim parayı geri istiyorum. ne kadar hakkım varsa da helal etmiyorum!

bu yazıyı üye olduğum 10 sözlükte `private sözlük` başlığı altına kopyalayacağım. istediğiniz kadar silin, sikimde değil! ama o parayı geri istiyorum; haketmediniz çünkü. ikiyüzlüsünüz çünkü.

melih abi ellerinden öperim. sen başkasın.

-`oha lan hayvan oglu hayvan`-

------------spoiler-------------
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol