elmas

independence
entrylerini sildi, gitme hazirligina ba$ladi sanirim.

kendisinin degil bizim kaybimizdir.

askerlik yapmi$ olanlar bilir, tektip adi altinda kiyafetler vardir ve askerler car$iya bu kiyafetlerle cikarlar. arkadan ya da onden baktiginizda hicbir fark ayirt edemezsiniz, marul tarlasinda gibi hissedersiniz kendinizi. i$te bilgi sozluk’un de boyle bir anlayi$a sahip olmasi arzulaniyor besbelli ki. bizim gibi du$unen bizden, bize tezat du$unen varsa da siktirsin gitsin.

yok oyle bir dunya.

bilgi sozluk dogrusuyla egrisiyle, iyisiyle kotusuyle bir komunitedir, birlikte farkli fikirlerin one surulebildigi bir yerdir. demokrasi ile yonetilmese dahi fikir belirtme konusunda alabildigine ozgurdur, boyle olmasi icin de senelerce ugra$ verilmi$tir. bugun gelip ataturk ile erbakan’i kar$ila$tiran bir bireyin fikirlerine katilmayabilirsiniz, cok dogal, ancak fikirlerine katilmadiginiz bir bireyi linc etmeye kalktiginizda olayin normalligi hepten ortadan kalkiyor.

bilin ki mustafa kemal ataturk ismi, kendisini zorla sevdirmeye cali$an zihniyetler sebebi ile yipranmi$tir, yipratilmi$tir. eger gercekten mustafa kemal ataturk’u seviyorsaniz, anisina yapabileceginiz en buyuk iyilik kendizini zorla sevdirmeye cali$maktan vazgecmeniz olacaktir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol