bilgi sözlük

atacamadesert
#970941
#970945
#970951
#970958
#970967
#970969
#970973
#970974
#970975

sözlüğü bir gün boş bırakıyoruz jedi ve bir moderatör; tweety yi kafesinde yalnız yakalamış sylvester gibi yeni gelmiş bir yazarın tırmıklarına maruz kalıyorlar.

ne jedi yi ne de moderatörümü size yutturmam; granny gibi süpürgemle tepenize vururum görürsünüz gününüzü.

bu independence ile %100 anlaşıyor ve ona bayılıyorum manasına gelmez. ben de yeni geldiğimde "yeni yetme" olduğunu tahmin ettiğim ve yaşını öğrendiğim zaman da yanılmadığım eski moderatörlerle içimden "ulan siz kısa donla gezerken ben yazı yazıyordum" diyerek pek kavgalar ettim. ve fakat senelerdir sözlüklerde yatıp kalkmamış, ilk sözlük tecrübesi bilgi sözlükte olmuş biri olarak, lan dedim buranın da kuralları var bi dur bakayım ne diyor bu zilliler.

her kurala her entry de harfiyen uyuluyor mudur, her başlığın entry si tanım mıdır, senin yazdığın adama ters geldi diye mi siliniyor yoksa cidden hatalı olduğun için mi siliniyor; burası da tartışılır evet. yine de kalabalıktan kimsenin kimsenin ne dediğini dinlemediği cıfıt çarşısı gibi bir sözlükten, ya da anneniz hakkında çok güzel fikirlerin havada uçuşabildiği bir diğerindense burda sakin sakin eğlenerek, kızarak, gülerek gece gece bilgiçlerin atasözleri başlığı altında formatı tabiri caizse .ikip atarak geçiriyoruz günlerimizi.

independence nin egosunun büyük olduğu ve epikuros un moderatör olduktan sonra daha az eğlenceli bir bilgiç olduğu konusu ise bu sözlüğün gerçekleri.

yeni gelen bilgiçler eğer kadın iseniz tavsiyem, hayatta ve sözlükte egosu büyük olmayan erkeklerle takılın; eğer erkekseniz kendi egonuzun boyuna dikkat edin de boyunu(zu) aşmasın.

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol