mavi marmara

lost kidy
yardımın yolları elbette var ve kapalı bir yoldan gitmek yardım etmek midir? karsında deli israil oldugunu bilmek, kontrolsüzce ve arkasında görünmeyen güçleri ile israile ben geliyorum sen izin versen de vermesen de ben bu yardımı yapacam demek mantıgın neresine sığar. zira israil’in yaptıgı şeyin katlim oldugu ve israil’in filistine yaptıgının yanlışlığı değil konu. konu mavi marmara adlı türk gemisidir. ve bu gemi ulaştırması imkansız olan bir yardımla yola çıkmıştır.
sonuçlarına bakmak gerek durumun. israil mavi marmara yola çıktıktan sonra ne kadar besleyip pkkyı ne kadar şehit vermemize sebep olmuştur. ya da pkk’nın 1 hazirandan itibaren saldırılarını arttıracagını dünya basınına açıkmalası bir tesadüf müdür? iyi niyetle birşey yapmak zaten jeopolitik açıdan kritik olan ülkemizi ne gibi risklere sokmuştur bunu da düşünmek gerek?
sırf olay mavi marmaraya saldırılması değildir. mavi marmara’dan sonra olanlar ve olacakları iyi izlemek gerek. ama bu hata aslında devletin hatasıdır. bunun sonucunun bu olacagı bu kadar belliyken bu yardıma izin vermek akıl karı değil.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol