önder sav

epikuros
kemal kılıçdaroğlu’na destek verdiği son çıkışı, deniz baykal tarafından "bu bir şeytan ittifakıdır" şeklinde yorumlanmıştır. önder sav’ın açıklamalarını seyredince, sarfettiği sözlerin şeytanlıkla değil de ancak düşüncesizlikle açıklanabileceğini gördük.

senin deniz baykal’la 50 yıllık bir hukukun var. yıllarca aynı yolda yürümüşsün. doğruluğu veya yanlışlığı %100 netleşmemiş bir skandal nedeniyle istifa etmiş yoldaşın ve bunun yankıları henüz sürerken genel başkanlığa adaylığını açıklayan kemal kılıçdaroğlu’na desteğini açıklarken arada da "yıllardır köhneleşmiş düşüncelerle, isimlerle yola devam edemeyiz" gibi cümlelerle süslüyorsa bunu. arkadaş sormazlar mı? "nerdeydin şimdiye kadar? baykal’ın yaptığı kaçamak mı gösterdi sana politikasının köhne olduğunu, eski kafalı olduğunu?". tamam destek ver, hobi olarak gene yap ama yıllarca fikrine ortak oluğun yol arkadaşından köhne diye bahsetme be adam.

önder sav’ın bu son hamlesinin şeytanlıkla, akılla pek bir ilgisi yok. saçmalık. kariyerini borçlu olduğu, bugüne kadar her siyasi hamlesinin altına imzasını düşünmeden attığı deniz baykal’la bugün bu duruma düşmesi ancak "satıcılık"la açıklanabilir. ama biraz tırstığından olacak ki, kemal kılıçdaroğlu’na verdiği desteği deniz baykal’ın oluruna dayandırmaya çalışmaktadır. ama tutmaz bu. partinin ikinci adamı krizi iyi yönetememiş, sıçmıştır düpedüz. bakalım sıvama çalışmaları ne sonuç verecek. o da, belirsizlik ortamında kemal kılıçdaroğlu’na destek verip son anda desteğini çekip kıvırmayı başaran mustafa özyürek gibi kıvırabilecek mi acaba, yoksa sonuna kadar arkasında duracak mı fikrinin. hiç olmazsa kararlılık gösterse de daha fazla düşmese gözden. acıma hissini sömürüyo yav adam.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol