osman baydemir

elma sekeriiii
kendisi ahmet türk yumruklandıktan sonra bir co$mu$ bir co$mu$, yine bir h...ktir olayı ya$anacak diye ağzımız açık bekledik açıkçası. ama olmadı. daha az küfürlü konu$tu, a$kolsun!



“affınıza sığınarak bir şey söyleyeceğim. hiçbir alçak ve şerefsiz benim halkımın sağduyusu ile oynayamaz. kararlı duruşumunuzu ve sağ duyumuzu koruyacağız. alçak ve şerefsizilere bakmıyoruz, köklerine bakıyoruz. gerekirse yaramıza tuz basarız, aklı ve mateneti elden bırakmayacağız

satır aralarını okumaya ne dersiniz?
önce, kendini nazik ve medeni; söyleyeceği $eyleri insanların kınamasını az biraz engellemek amacıyla; bizim affımıza sığınmı$tır.
sonra; saldıran ki$iye; kamu önünde alçak ve $erefsiz diye küfür etmi$tir ki bunun her hangi bir meali yoktur. okuyan direk anlar. siz istediğiniz kadar ötün biz konu$mamızı biliriz bunun adına da sağduyu deriz tavrındadır. öyle ya, ben birini dağa kaldırmadan konu$uyorsam bunun adı sağ duyudur.
(sağ duyu= sayın öcalan! hasssiktirinn hasssiktirin! pkk’ya genel af çıksın dağdan inelim! özerklik istiyoruz!)
kendisi, alçak ve $erefsiz olarak nitelediği insanın kökenine bakmakta. tabi, o alçak ve $erefsiz kürt olamaz. ermeni olamaz, rum olamaz musevi olamaz keldani olamaz. hiç biriyle bi alıp veremediği yok. osman baydemir’in alıp veremediği durumda olan tek köken nedir arkada$lar? o kökendekiler alçaklar. ve de en önemlisi $erefsizler.
ama osman baydemir çok haysiyetli ve onurlu bakın. isim vermeden bel altından harika vuruyor ve açıkça söylüyor: $erefsizler.
siz bizi ezseniz de biz böyle devam edicez; aklı salim $ekilde. bu noktada da i$te, osman bey yarasına tuz basıyormu$.

bu adamı tdk’da tanım niyetine kullanmalılar: osman baydemir=ironi.



son bir not: bu $ekilde; ağzı lağım çukuru gibi olan bir belediye ba$kanını, kendine il belediye ba$kanı olarak seçen zihniyetlere de buradan selam ederim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol