sözlükte olması gerekenler

abdurrezzak bin reloaded
bugün independenceye anlatmıştım aslında isteğimi aramızda geçen diyalogda tam derdimi anlatamamam üzerine buraya açıklayıcı bi şekilde yazayım dedim;

(beni anlamaya gayret etmeyip de böyle uzun yazılar yazmak zorunda bıraktığı için kendini kınıyorum buradan)

geçmişten bugüne en beğenilen entrylerinde sözlüğün oylama durumunu göze alarak düzenlemeler getirilmeli.bir örnekle açıklayayım mesela nickten yana şansım yok adlı yazarın an itibariyle 2272 puanı var buna rağmen geçmişten günümüze en beğenilen entryler’e girmiş bir entrysi bile yok. bu durum bu adamın çok kaliteli entryler yazmadığını göstermez ama 20 puan ile söz konusu istatistiğe bir entry sokmak da hakkaten şu an ki sözlüğün oylama durumuna bakılırsa zor iş.nitekim benim de fake hesaplarım olmasa ben de sokamazdım 3 entry.ister inanın ister inanmayın elma sekeriiii de benim aslında. konuyu dağıtmayayım benim önerim ise bir yazarın entryleri arasında puan sırasına göre en yüksekten başlayarak ilk 20 entrynin sıralanması. böylece bilgiçlerin kim bu sayfaları daha dolgun, daha parlak kepeksiz ve güçlü olur.

2 yıla yakındır yazarım en uzun yazım böylesine boktan bir konu üzerine oldu. parmaklarım kireçlenmiş kısa yazmaktan.

istek üzerine anlamayanlar için özet: geçmişten bugüne en beğenilenlere baraj ile girilmesin. yazarın en iyi 20 entrysi puan sıralamasına göre girsin 20 puana ulaşamasa bile.

özetin özeti: davos ta iyi çıkış yaptı başbakan.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol