esra erol

alorarola
belki de esra erol homofobik olmayabilir fakat ortada danışıklı dövüş gibi gözüken medyatik bir tribünlere oynama siyaseti de olabilir.

(bkz: reklamın iyisi kötüsü olmaz)

belki esra erol homofobik de olmayabilir, telefondaki bayan da lezbiyen!

fakat programdan sonra medyaya verdiği cevaplardan öyle net anlaşılıyor ki bu güzide gibi görülen sempatik ablamız, az olanı yok saymak faşizmini güdenler gibi hiç ummazdım, böyle bir şey beklemezdik gibi üstten çoğulcu tarzı cevaplar verebilmesi insan ihlali’nden de vahimdir.

bu türlü genel verilebilen yaklaşımlara bireysel olarak cevap vermek gerekiyor ise; eşcinselleri öyle mi görüp göstertiyorsunuz kardeşim ukdesiz bir tabu değildir ki bu. tüm homofobikleri allah homoseksüel evlatlar ile sınatsın ki. anlasınlar bakalım ideolojik anlatılan lut kavmi mi yoksa doğuştan edilinilen eşcinsel mi? daha iyi kavratsın.!

esra erol homofobikliğini mimikleriyle, ve akabinde homofobik ikrarlarını esirgememede hak ve meşru gösterir gibi olabiliyor ise telefonla canlı yayına katılan muhterem lezbiyen’in türkiye’de kendisinden iyi niyetliliğiyle lezbiyen bir eş arama isteği yüzde yüz cevap niteliği olan hak’tır.

ayrıca izdivaç prgramları ile ilgili ikinci bir ayrıntı da;

bu kadar rahat homofobik olunabiliyor ise bu tarz programların bugün çok rahat yayınlanılabilmesi hayatın güllük gülistanlık gidiyor olması değil, toplum da aile zihniyeti olunabilirliğinin olmadığıdır. kardeşim beceremiyorsunuzdur. 70 yaşında sakallı dede çıkmış uçkurunun keyfi için hanım arıyor.!
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol