alorarola

independence
e$cinsel ve bunu bagira cagira duyuran yazar.

guzel bir tanim, tamam ama neden? kimin hayatinin herhangi bir noktasinda alorarola’nin cinsel egilimleri ile alakali bir konu kar$isina cikabilir ki bu bilgiler o ki$inin i$ine yarasin. alorarolae e$cinsel, ne guzel. ya$asin doya doya e$cinselligini, bundan bana ne, beni ne ilgilendirir bu durum. ya da $oyle bir soru var aklimda, alorarola’nin hayata baki$i ya da ya$adiklari sadece cinsel egilimi ile mi alakali? bu insan hic mi film izlemez, hic mi kitap okumaz, ulkede geli$en olaylara kar$i tamamen mi soyuttur ya da hicbir fikri yoktur bunlarla alakali? biraz da bu konulari ele alsa ya e$cinsellik ile alakali yuzlerce entry yazacagi yerde.

konu sadece e$cinsellik ile alakali degil. diyelim ki alorarola e$cinsel degil de kurt ya da alevi. kurtlukle ya da alevilikle alakali yuzlerce entry yazmaya kalksaydi da ayni tepkiyi alirdi muhtemelen, yani esasen konu e$cinselik degil, konu spesifik bir durumun bu kadar abartili $ekilde lanse edilerek "ben buyum ve toplumda haksizlik goruyorum" temali entrylerdir.

hatirlatiyorum, e$cinselsin tamam ve cinsel tercihlerini diledigin gibi ozgurce ya$ayabilmen konusunda sanirim kimsenin itirazi yoktur ancak bu bizi ilgilendiren bir konu degildir. kimse "acaba bugun alorarola toplumda nasil bir baski gordu" serzeni$leri ile uyanmaz uykusundan, zira bizi zerre ilgilendiren bir detay degildir alorarola’nin cinsel egilimleri. kaldi ki insanlarin cinsel egilimlerini public bir ortamda buyuk puntolarla dile getirmesi de bir zamanlar ayip sayilirdi buyudugumuz yerlerde, $imdi zaman degi$mi$ eyvallah ama halen bizi ilgilendiren bir konu degil bu.

ya$a gonlunce diledigin ki$ilerle diledigin $ekillerde cinselligini, bizleri bu konunun icerisine dahil etmenin hicbir anlami yok.

ha bu arada eminim ki bu entry bu $ahsa hep soyledigi gibi homofobik gelmi$tir, homofobik nedir ne degildir ile alakali dersimiz zil caldiktan sonra.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol