demokratik toplum partisi

independence
sozlukte yuksek oranda sevilmeyen parti, cok hakli bir du$unce zira kendilerinden hazetmemiz icin bizlere minicik bir veri dahi vermediler, hep terore yanda$ oldular, terorist ba$ini anarken ba$ina "sayin"i eklediler her daim marifetmi$ gibi. mitingler duzenlediler, sokak cati$malarina gebe olan mitingler ve daha pek cok $ey. bir diger yandan da sozluk icerisinde populist egemenlige katkida bulundular.

+ dtp kapatilsin, allah onlarin belasin iversin, daga ciksinlar hepsi!

hayda bismillah, dtp aleyhine yazildi ya, davranin muhte$emlere.

+ dtp kapatilmamali. ulkenin demokrasi icerisinde yol alabilmesi adina, bu ulkenin vatanda$larinin ozgur iradelerini kullanarak meclise yolladigi ki$ilerin kaderleri 11 uye tarafindan tayin edilmemeli, partiler mahkeme kararlari ile bu kadar kolay kapatilamamali. burokrasi demokrasiye ustunluk saglamamali. dtp’yi kapatmak yerine siyasal anlamda dtp tabani diger partiler tarafindan kendi tabanlari icerisine cekilmeli, dtp ye bir ceza verilecekse bu ceza secim sandiklarinda yine halk tarafindan verilmeli.

aha bu ibne dtp kapatilmasin demi$(cunku diger taraflari okuyan yok, bu kadar sig bakiyoruz olaylara) vurdur berbati.

ya sen yine bas berbat oyuna cok prolem degil, yeterki ne demek istedigimi once bir anla, bir zihninde tart. dtp kapatilmasin demi$im, demokrasi demi$im, dtp cici dtp guzel dememi$im, dtp sivrisinek demi$im tam aksine, sivrisinegi oldurmekle bir yere varamazsin demi$im, batakligi kurut once demi$im. sen bunun sadece "dtp kapatilmasin" kismini okur sadece o kadarini idrak edebiliyorsan vay sana vaylar sana demi$im bir de.

bak diyorum ki ben;

dtp sorunun sadece yuzeyseli, ma$asi. sorun olu$an hastalik degil, hastaligi meydana getiren virusler mikroplar. grip oldun, burnun akti, burnunu sildin, sorun cozuldu mu? hayir. grip a$isi olacaksin, ilac yutacaksin ki sorunu halledebilesin.

i$te bu anlamda dtp burundan akan sivi, silerek sorunu cozemiyorsun. hastaligi yokedeceksin once, sonra burnun zaten akmaz yigidim anlayi$lim humanistim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol