disko kralı

gerzekparatoneri
avrupa’nin bile onunde saygiyla egildigi bir ustadi, farid farjad gibi bir muzik devini programa konuk edip, tercumaniyla sacmasapan diyaloglara girmistir okan bayulgen dun geceki yayinda. bir de ustune basa basa farjad taninmaz ulkemizde gibi cumleler kurmustur ki, farjad’in ulkemizdeki ikinci turnesidir bu turne ve altini cizelim her konserini muthis bir kalabalikla tamamlamistir. okan bayulgen tanimiyorsa o baska tabi.

ha bir de gonul isterdi ki, boyle bir adama en azindan vj bulent kadar vakit ayirsin, ne bileyim muzikten konussun mesela... madem ki farid farjad taninmiyor bu ulkede ve kendisi de boyle bir kultur elciligine soyundu farid farjad’i programina konuk ederek, o zaman oturup iki satir kelam etseydi kendisiyle keske...

bir de cabasi var tabi! farjad’a gosterilen eksi sozluk entry ciktilari! bu ’bakin sizi taniyorlar’ edasi pek bir yakisiksiz oldu sanki. ’bakin efendim biz aslinda kultursuz bir milletiz, o yuzden dunyaca unlu insanlari bile taniyor olmamiza seviniyoruz bazen’ gibi bir hava olustu sanki, hoslanmadim! neyse... farid farjad severler onun ulkeden gecerken estirdigi ruzgarda savruladursun, okan bayulgen ustadi pek guzel agirladi programinda. sagolsun!
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol