mutfakta aşçı yatakta orospu sokakta hanımefendi

elma sekeriiii
bir anlamda normal bir kategorizasyondur. $öyle ki;

her insan, her ne kadar kendi matah bi bok olamadıysa da, etrafındakileri düzgün hatta mükemmel görmek ister. insanın yaradılı$ındadır bu. bir yerde özü. kendi sökügünü dikmeden ba$kasının sökügünü gözüne sokarız. evet yaparız bunu.

erkekler mükemmeli ister, a$çı, temizlikçi, mükemmel bir anne ve e$, yatakta maximum performans gösteren, onları evde oldugu kadar dı$arda da gururlandırmasını bilen ve her $eyden önce de bir hanımefendi olabilen. isterler normaldir. çünkü kadınlar da $unları ister:

mükemmel bir e$ ve baba, yatakta maximum’un üzerinde seyreden bir performans; dırdırlanamayacak kadar yorgun dü$üren, dı$arıda sizi koruyup kollayan, gerektiginde güç gösterisi yapıp sizi ne kadar kıskandıgını belli eden, anasına babasına ezdirmeyen, siz ne derseniz yapan, elinizi sıcak su’dan soguk suya sokturtmayacak kadar dü$ünceli olan, centilmen, size sürekli küçük süprizler yapıp sizi sizden alan biri...

cok dimi?

iki tarafın da birbirinden beklentisi cok. o yuzden adam gibi ili$ki ya$ıyamıyor insanlar. birinin bir digerinden beklentisi cok yükseldi, maddiyatın da cok etkisi var bunda.
eski a$klara özenenlere bir tavsiyem var. cok $ey beklemeyin, çünkü kimse mükemmel degil. hatta bazıları çok öküz olabiliyor. ve kar$ınızdakini de beklentisi cok dü$üklerden seçin ki mutlu olabilesiniz.

kolay gele.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol