dark blue

independence
#849877

bir hayli genc bir arkada$imiz anla$ilan kendisi, ayrica i$ guc derdinde oldugunu da du$unmuyorum. zira $u devirde i$ guc pe$inda olan insanlarin en son yazacagi $eylerdi onlari yazmak.

ba$bakan ulkeyi parsel parsel satarken bizlerin bunlari ele$tirmesi, ba$bakani cekememizden kaynakliymi$, bugun ogrendim bunu. oysa cok $ey istemiyoruz biz. istiyoruz ki en azindan maltepe sigarasini, samsun sigarasini turkler uretsin istiyoruz, oysa ozelle$tirme ayagina ba$bakan buralari bile ingilizlere satiyor.

istiyoruz ki topraklarimiz bizde kalsin, suudi arabistanlilara pe$ke$ cekilmesin istiyoruz, ancak "ben ulkemi pazarlamakla mukellefim" dusturu ile hareket eden bir ba$bakanimiz var, ulke bize kalmiyor, metrekare metrekare satiliyor. biz bunlari ele$tiriyoruz ve ba$bakani cekememi$ oluyoruz.

cumhuriyet tarihinin en kallavi i$sizlik donemini ya$iyoruz, buna kar$i sesimizi yukseltiyoruz ama yine ba$bakanin ba$arilarini kiskaniyor oluyoruz.

gencligin son modasi at gozlukleri midir diye soruyorum kendime bu tur yazilari okudukca, cevap bulamiyorum, zira hazimsizim, cekemiyorum ba$bakani.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol