milletvekili

independence
eskiden bu insanlarin gorevi milletin adina ulkeyi idare etmekti. $imdilerde ise eski gorevlerini birakmi$lar sanki, her biri dedektiflige soyunmu$lar. biri der ki "$unun hakkinda elimde $oyle boyle dosyalar var", bir digeri der ki "aha benim de onun ile alakali elimde $oyle boyle telefon konu$masi kayitlari var", oteki der ki "topunuz ile alakali benim elimde neler yok ki?", daha ote ki der ki "beni bula$tirmayin arkada$im, ben tesadufen buradayim".

ya canim milletimin vekili, ben seni oraya benim adima memleketi idare et, benim adima en dogru kararlari ver diye koymu$um, sen niye dedektiflige polislige soyunuyorsun ki? birak herkes kendi gorevini yapsin. sen dedektiflik yapacaksan dedektif ne i$ yapacak? o da gelip senin koltuguna oturup memleketi mi yonetsin?

toplumu oyle bir duruma getirmi$ler ki, toplumun hemen hicbir ferdi bu durumu sorgulamiyor da melih gokcek’in karayalcin’in, kilicdaroglu’nun gayrimenkullerine ve haklarinda ortaya atilan iddialara odaklaniyorlar. bak sen kendi i$ine karde$im, hukuk ugra$acak o i$lerle, sen hukuk adami degilsin milletvekilisin.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol