diablo 3

eldrun
oyun duyurulduktan bir kaç gün sonra... teaserlar bir kaç kez izlenip iyice sindirilip heyecanı yatıştırdıktan sonra... gameplay videosunda özellikle de zindandan yer yüzüne çıkıldığında görülen günlük güneşlik hava ve kuşlar böcekler bana hayır diablo böyle olmamalı, warcraft 3’e benzememeli grafikler dedirtmişti. ilk bölümdür belki diye düşünür durur olmuştum. içime sindiremiyordum o grafikleri. daha kasvetli olmalıydı diablo. atmosferi buydu diablo’nun. warcraft 3 vari grafikler ve titan quest tarzı çayır çimen geze geze oynanmamalıydı. diablo 2’de nefret ettiğim kurast gibi sıkıcı, boğucu olmalıydı bazı haritalar. evet nefret ediyordum o haritada oynamaktan, içim sıkılıyordu, bir an önce kurtulmak istiyordum oradan, o kadar muhteşem atmosferi vardı o haritanın, hissettiriyordu herşeyi. ama en normal yer olan rouge enchampment’da bile böyle günlük güneşlik, kuşların uçtuğu papatyaların açtığı kısımlar yoktu. diablo 3’te de olmamalıydı.

oyun bu haliyle warcraft 3 ve diabloya rakip olan, en önemlisi de bir diablo kadar olamayan titan quest, sacred, dungeon siege tarzı bir etki yaratır. fakat diablo etkisi yaratmaz.

benim gibi düşünenlerin sayısı hiç de az değilmiş meğerse. adamlar diablo 3’ün warcraft 3’e benzememesi için kampanya düzenlemeye başlamışlar üstelik bir kaç da resim koymuşlar. sağ taraftaki resimleri gördüğümde işte oyun böyle olmalı dedim.
http://img187.imagevenue.com/img.php?image=80558_itshouldrh5_122_577lo.jpg

http://www.petitiononline.com/d3art/petition.html

eyyyy blizzard duy sesimizi !!!

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol