greyfurt

greyfurt
bir gün bunları yazacağımı düşünmüyordum. yani sözlüğe veda mesajımı...

öncelikle sözlüğe emeği geçen bütün yazarlara teşekkür ederim. sözlüğü sözlük yapan sizlersiniz. 5 yıllık deneyimini 5 cümleye döken, gece gündüz, hastalıkta sağlıkta, çarşı izninde, öğle arasında entry kasan, sözlüğün kanı canı tüm yazarlar. hepinize sevgilerimi yolluyorum.

iyi bir yazar olduğumu söyleyemem ama entry sayısı yerine, yazdığım entry’lerin niteliğine özen göstermeye çalıştım. (düzeltemeyeceğim hatalarım için tekrar özür dilerim)

her entry’ime kendimden bir şeyler katmaya çalıştım. yazdığım her şeyin etik ve hukuksal olarak sorumlusunun kendim olduğunu biliyor ve kabul ediyorum.

sözlüğü, formatı ve diğer bazı yazılı olmayan kuralları öğrenmemi ve içselleştirmemi sağlayan dostlara da ayrıca teşekkür etmek isterim. sizler olmasaydınız ne sözlük beni nede ben sözlüğü anlayabilirdim. bu alınganlığımla bir çok kez uçurulurdum sanırım.

benim için çok çok değerli bazı insanlarda tanıdım bu sözlükte. (şimdi tek tek isimlerini saymaya kalksam kesin unuttuğum birileri olur. sanırım en iyisi yazmamak) kimi zaman dertleştiğim, kimi zaman eğlendiğim, hem zor, hemde güzel zamanlarımda yanımda olan değerli dostlar, hepinizi kardeşçe kucaklıyorum.

bu sözlüğe çok gelip gidenler oldu. ben ne ilkim, ne sonum ama iyi hatırlanmak isterim. umarım beni yüzünüzde tatlı bir tebessümle anarsınız.

ne garipki ilk entry’imi bu başlığa yazmıştım. son entry’imide bu başlığa yazıyorum. kısmet böyleymiş.

hep sevgi dolu olun, hep sevgiyle kalın.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol