parklarda yiyişen türbanlı kızlar

sitare
tamamen görüntü kirliliğidir. zavallılıktır.

insanların inançları doğrultusunda yaptıkları bir eylemi kendi yosmalığına alet etmektir.

genellikle evde kalmış kenar mahalle kızları olmakla birlikte ağızlarındaki sakız ve daracık kıyafetlerine uydurdukları başörtüleriyle dikkat çekerler. kendilerini çok seksi görürler. tecrübeli arkadaşlarımın deyimiyle çok azgındırlar ve ölmeden önce yapılacak yüz şeyden biride bunlardan biriyle sevişmektir(tabii mide kaldırırsa) ama nedense mide bu kadarını kaldırmaz.

ayrıca açık havada sevişmek ayrı bir fantazidir. sevişken insanların kıyafetlerininde bu fantazide pek fonksiyonu yoktur. sadece kıyafetlerin toplam kalınlığı fazla olduğu için zevk alma durumu biraz zor olabilir.

genellikle parkta yiyişen bu zavallı kızların turbanlı olanları daha fazla dikkat çekmektedir. açık kızlara ise nedense göz ucuyla bakılıp geçilir.

bu olayı açık kızlar yapınca ehli namus kapalı kızlar yapınca oruspu olmazlar. bu tamamen zevk meselesidir. her iki grupta usta kaşarlardır.

ne yani başı kapalı bir kız yada kadın fahişelik yapamazlarmı. gayet tabi yapabilirler. fahişelik yapmak için başı açık ya da kapalı olmaya gerek yoktur. sadece sağlam bir göte ihtiyaç vardır. kıçı yiyen herkes fahişelik yapabilir.

sonuçta bu gayri ahlaki olayın parklarda yiyişmek yerine üniversite de okuyup bir şeyler olmak isteyen ama nedense bir faşist baskı sonucunda okullarına alınmayan kızların başlarındaki turbanlarıyla aynı ölçülerde ve genellikle aynı modeldedir. evet turbanlı kızlar parklarda yiyişebilirler, oruspuluk yapabilirler ama turbanlarıyla okula giremezler.

buda tamamen bir cinsel tercihtir.

(bkz: uçmayı bilmiyorsun niye ibnelik yapıyorsun )
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol