etom

the wall
bilgi: a$ağıdaki yazı spoiler içerebilir, diğer entry’lere bakınca içermeyedebilir, her neyse.

söylemek istediğim bir söz var onu söyleyip huzurlarınızdan ayrılacağım. konuyu sıcak ka$ar peyniri kıvamına getirmeye niyetim yok. (huzurlardan ayrılmak neyse artık)

bunu yazayım dedim çünkü; bir söz söylediğimde o sözün; herkese açık bir söz olup / olmadığının da gayet farkındayım, laflarımın geli$ gidi$ istikametinde “söylemek istediklerim”de de herhangi bir gizlilik yoktur, söylediğim her sözün $u anda da arkasında olduğum gibi. ayrıca, pc ba$ında da insanların duygulanım ya$ayabileceğinin farkındayım, umarım bir gün herkes fark eder.

$imdi; geçen gece rast geldik msn denilen programda biz bu “abi” ile, daha önceden tartı$mı$ olmamıza rağmen, (bilmeyenlere edit: evet bi’ tartı$ma vardı öyle) sözlükten gönderilmi$ olmasına yine de sevinmediğimi ve üzüldüğümü söyledim...

neyse, uzatmadan, biraz daha tartı$ma oldu bu lafın üzerine, biraz daha çemkirdik birbirimize, sonrasında “hadi yürü git sana iyi geceler” modu devreye girdi... (eksik bir yer varsa tamamlanabilir)

bunu da buraya yazayım dedim. sonradan bazı laflar sadece el altında söyleniyormu$ gibi izlenim yatarılabiliniyormu$ bazen. ona istinaden yazdım, sanırım gayet berrak.

neyse hadi herkes iyi baksın kendine, hayat kısa.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol