pixie

pixie
evet, yeni arkadaşlar tanımaz beni. bir vakitler buradaydım. uyumadan, yemeden, içmeden, dinlenmeden bilgi sözlük karasuları içinde yaşardım ben.
o zamanlar daha 3. nesil yazar bile yoktu. 2 nesil kaynaşıp gidiyorduk. inanılmaz samimiydik. aile diyordum ben bu sanal ortama. başlıktan başlığa, entryden entrye zıplıyordum. zeki miydim, pırlanta mıydım, can dostu muydum herkesin, bilmiyorum.. kanaat o zamanlar oralarda benimle olan insanlara kalsın. ama perisi olmadım ben hiç bu sözlüğün. ben bir tek ithilquessir’in perisi oldum hep. bilgi sözlük tarihi boyunca bir tek periye ev sahipliği yaptı, o da goetica’dır.
ben burayı sadece çok sevdim. çok içten sevdim. kızmayın bana, ama yazar olmuş ya da olacak herkesten daha çok sevdim.

independence’a bana yazdığı o güzel şeyler için teşekkür ederim, mutlu oldum. etom, samimi fikirlerinle beni hep desteklediğin için sana ayrıca farklı bir şekilde teşekkür ettim, yakında farkedersin .

gerçekleri görmek gerek. bilgi sözlük ben buradan kovulduğumdan beri çok değişti. pixie de değişti. zaman geçti, olaylar oldu, devran döndü, pixie artık değil günde 200 entry, bir cümle bile yazamayacak kadar eskidi.

bir laf vardır bilir misiniz. çektin gelmiyor ittin gitmiyor bırak gitsin diye.

vardığım yer şurası : benim artık bu ortama dönmem hem sizlere hem de bana bir tane daha hayalkırıklığından başka hiçbir şey getirmeyecek. hayallerde kalan yazarlığımdan, içtenliğimden eserler gösteremeyeceğim sizlere. bilgi sözlük benim için aile değil şirket artık. neye yarar ki geri dönmem.

bu bildiğiniz "ben gidiyorum" yazılarından biri değil. kimseye sokacak lafım, yapacak nispetim yok. artık bilgi sözlük’e kaçamak bakışlar atmak, kaçak nicklerle girmek, kendimi de sizleri de kandırmak istemem. realist bir bakış açısıyla, aranızdan ayrılıyordum çünkü kızgındım, ama aranıza dönemem çünkü bildiğiniz piksiniz değilim artık.

bilgi sözlükte geçirdiğim zamanların şerefine kaldırıyorum kadehimi. herşey çok güzeldi. nesil nesil tadını çıkarın. yalnızca "gelmiş geçmiş en beğenilen entry"mi aldım koydum cebime giderken. gerisi sizlere kalsın.

tanıyana tanımayana eyvallah.



aç gözünü seyret, tekrarı yok bunun
işimiz muhabbet, efkarı yok bunun
arada bir dilimiz sürçer ise affola
tutmasını biliriz de kemiği yok bunun

niyetimiz kimseyi kırmak değildir
şurdakini buraya koymak değildir
arada bir zülf-i yâre dokunduk
tam yerine rast geldi manzara koyduk

olacak, olacak, olacak o kadar...

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol