kantinin popüler insanı olmak

ssq
bazıları için dünyanın belki de en önemli şeyi. gene bazılarının var olma sebebi. yaşam kaynağı, iman tahtası, at siki. yuh! iman tahtasını geç unut. neyse.

ömrü hayatım kantinlerde sürünmekte geçtiğinden dolayı bu şahane tespiti yapma imkanı buldum. çok insanlar tanıdım. çok yüzler gördüm. hepsinin ortak özelliği ise içten içe "lan şu kantine girince karşı masadan el sallasınlar, diğer masadan buyur hacı otur desinler, kızlar oo hoşgeldin cnm diyip öpücük yollasın" gibi ulvi duygular beslemeleridir. hatta bir kaç insan biliyorum bu ugurda birer yaratığa dönüştüler. nasıl mı? dur lan sıkıştırma anlatıyoruz. evet nasıl mı?

yav bu arada nisan geldi havalar hala soğuk, ayrıca kredilerin yatmasına da çok var. hmm tamam lan devam ediyorum. amma meraklısınız.

anadolu’ nun bağrından kopmuş gelmiş, yağız delikanlının üniversiteye adım attığındaki haline bir göz atalım.

yurt kokusu: olumlu {kesinlikle bir yurt kokusu vardır üstünde, yumurta falan}
saçlar: pek bir atraksiyon yok. bırak dağınık kalsın sendromu
sigara: olmazsa olmaz. winston soft.
arkadaş ortamı: ahahah ne ortamı lan 4 tane erkek yanyana bir masada adeta avını bekleyen aslan sürüsü gibiler.

belli bir süre sonra bu arkadaşın kafasına bazı şeyler dank eder. olaya tarz değiştirmekle başlar. rockçı da olabilir, öğrenci kulüplerine katılıp. kendini hiç istemediği bir noktada da bulabilir. { bu arada şu öğrenci kulüplerine katılıp çok allengirli bi iş yaptığını düşünen zavallılara da çok gülerim }

kahramanımız fehmi {evet lan fehmi çok yakıştı buraya cuk oturdu.} kantinde şu yukarıda anlattığım ortamın hayaliyle olmadığı bir şeye bürünmeye çalışır. pekala uzatmaycağım. afedersiniz o fehmi den bi skim olmaz. başta hata yapmışsın mal fehmi. o ne lan 4 erkek bir arada. oğlum, evladım aranıza bir iki tane hatun serpeceksin ki. görenler vay .minakoyim. çocugun ortam süper desinler. şimdi fehmi, siktir git gözüm görmesin seni.

kantinin populer insanı olmak için yapmanız gereken tek şey. demet akalın dinleyip. haftada 2-3 kere bir cluba takılmanız. bu işte. gerçek bu. anneniz babanızda oglum üniversitelerde okuyor, başını kitaptan kaldırmıyor diye düşünsün. ne yapcaksınız lan kantinin popüler insanı olup. oğlum biraz akıllı olun lan. ayıp gençler.

dip not: arkadaşlar bu, türkiye üzerine oynanan oyunun bir parçasıdır. lütfen buna sessiz kalmayalım. herkes msn de nickinin başına küçük fehmi’ yi koysun.
bu maili de herkese forward edin.




bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol