üstünde sevişiriz diye eve bilardo masası almak

ludingirra
bilardo masasını fetiş objesi olarak görmektir ki, yeşil çuhalarda görmeyi çok istediğimiz bir davranış şeklidir. üstünde sadece sevişmek için bilardo masası alan çiftin çok değil, 2 güne kadar çeşitli atraksiyonlarla cinsel performanslarını sergilerken aynı anda bilardo oynamayı deneme çabalarına girişmesi kaçınılmazdır.

değişik bi fantazi. yeşil çuhalarda sevişirken vuruş, duruş ve pike çekmemeye dikkat etmek gerekir. normalde grup sex yapma imkanı olmayan çiftler için biçilmez kaftandır bu olay. 6 delik, +6 kadın vazifesi görür haliyle.

atraksiyon süresince ortalıkta olmaması gerekenleri şöyle sıralıyoruz:

-ıstaka: kesinlikle göze görünmemesi gereken edevat. allah muhafaza erkeğin gireceği 7 delik olduğunu gören hatun kişi ıstakayı içine almak isterse daha üzücü sonuçlara yol açabilir.durduk yerde tebeşirlenmenin gereği yok.erkek ve kadın için ayrı bir dezavantajı da, herhangi bir pike çekme durumunda karşı tarafın galeyana gelip ıstakayı göte sokma durumudur ki, aman diyim.

-orgazm sigarası: olmasa daha iyi dediklerimizden. eğer o sigara masaya düşüp de çuhayı yakarsa durumun vehametine ithafen önce gesi bağlarında dolanıp sonra da halimeyi samanlıkta basmak ve al donunu gül dalına asmak kaçınılmazdır.

-bilardo topları: fantazide kendilerine bir rol bulamayınca sıkışıp kalmamdan mütevellit kaldırdım onları da ortalıktan parazit yapmasınlar diye.hayatım boyunca böyle bir fantazi yaşamamış olmamdan dolayı stres topu olarak kullanacam onları şimdi ben.


bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol