need for speed pro street

steinhammer
ea games in her sene cikardigi nfs serisinin yeni oyunu. bu seneki oyunun adi da prostreet. adin da anlasilacagi gibi artik karakterimiz pro olmus, "yeter ulan sokaklar bana dar" diyerekten pistlere gecmistir. he gecmis de iyi etmis midir? hayir, maalesef hic iyi olmamistir. pistlerin bir zaman sonra sikan ortami insani baymis, oyuna da yeni cesit yarislar gelmedigi icin daha da sikici bir duruma gelmistir.

eskisi gibi istedigimiz zaman gezip dolasmadigimiz bir yana oyunda polislerin olmamasi da zevki dusurmus, sayko suruculerle de teke tek kapisma olanagi ortadan kalkmistir. yarislarin bazilari soyledir;

grip : bunda 8 arabadan olusan bir grup kendi aralarinda kapismaktadir.
drift : bildiginiz gibi bu da arabayi kaydirarak puan toplamadir, en azindan gecen surume gore daha iyi yapilmistir.
drag : vites gecislerini iyi yaparak cok rahat kazanilabilecek yaris, fakat yeni bir ozellik olarak lastikleri isitma eklenmistir. bir zaman sonra acayip sekilde bayiyor.
sector shootout : baslangicta bir puaniniz var ve giderek dusuyor, belirlenen noktaya ulastiginizdaki puanlariniz toplaniyor ve sonuc olarak size geliyor. eger o noktadaki en iyi puani yapamamissaniz puan alamiyorsunuz ve tum hepsinde rekor sizde ise 500 puan artisi var. guzel olmus bir bunu begendim.
time attack : en kisa zamanda pisti tamamlamayi amaclamis yaristir.
grip class : group a ve group b tipi araclarin kendi classlariyla kapistigi yaristir.
bunlardan baska hiz ile ilgili 2 yaris daha var. birisi speed challenge sanirim. birinde belirli noktalardaki hizlar toplaniyor, digerinde ise amac birinci olabilmek.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol