21 şubat 2008 kuzey ırak kara operasyonu

independence
oncelikle son derece gurur verici ve sevindirici bir haber.insallah tek bir askerin dahi burnu kanamadan amaca ula$ilir ve vatana donulur.

lakin benim aklima takilan kimi $eyler var.hatta takilan degil de emin oldugum kimi $eyler var.aha anlatiyorum.

bu operasyon besbelliki uzun bir zamana yayilacak ve bu uzun zaman diliminde de ulkenin gundemini hep bu operasyon olu$turacak(ki en dogali da bu).i$te bu hararetli gundem ne yazik ki kimi $eylerin gundemden du$mesine ve hatta hic anilmamasina sebebiyet verecek.

peki nedir bunlar? orneklesene lan?

ornekleyeyim tamam kizma.
misal az once laikligin teminati cumhurun ba$i sevgili cumhurba$kanimiz, universitelere turban ile girilmesini onaylayan anayasa degi$ikligini 10 gunluk bir bekletmenin ardindan, tum haber kanallarinda operasyonun detaylari tarti$ilirken imzalayiverdi.bu imza ana haber bultenlerinde son dakika geli$mesi olarak duyuruldu ancak bu duyuru yakla$ik 2 dakika 44 saniye kadar surdu.sonra hop yeniden operasyon haberleri.

ulkenin butcesi malum, hazine kan agliyor delik de$ik olmu$, yeni duzenlemelere gore yeni emekli olacak olan ki$ilerin maa$lari ortalama 600 ytl den ortalama 260 ytl ye du$urulmesi gundemde.bak i$te bunlar da hicbir $ekilde konu edilmeyecek artik, hatta birak konu edilmeyi hazinenin kevgire domesinin sebebi olarak da operasyon gosterilecektir emin ol, oysa turkiye butcesi ve ekonomisi normalde cok saglamdir degil mi? hatta son verilere gore dunyada ekonomisi en hizli buyuyen ulkeydik biz, hatta cin’i bile sollami$tik ekonomik buyume anlaminda.bir anda ba$a$agi yuvarlaniverdik ama sebebi muhakkak bu operasyonlardir.

emin ol buna benzer pek cok $eyin uzeri ortulecek ve gundemden kesinlikle du$ecektir, hatta daha $imdiden du$tu bile.

bu operasyon mutlak bir $ekilde turk silahli kuvvetlerinin buyuk bir ba$arisi ile sonlanacaktir, eminim bu konuda kimsenin $uphesi yoktur.en buyuk endi$elerimden biri de operasyonun ba$arisinin akp hukumetine mal edilmesi ve gelecek secimlerde propaganda malzemesi olarak kullanilmasidir.

tarih 22 $ubat 2008 cuma, saat 20:10. ey okuyucu, hatirla bu dediklerimi ve bu tarihi.tsk’nin bu ba$arisi akp’ye mal edilmezse ben hicbir $ey bilmiyorum ve bunca sene bo$a ya$ami$im, akp’ye bunca sene bo$a muhalefet yapmi$im.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol