sözlük nicklerine entry yazma çılgınlığı

independence
yine bir anda parladi bu cilginlik.of diyorum.ali$veri$ merkezlerinde ucuza elektronik e$ya satarlar da, kapisinda binlerce ki$i kuyruk olur, sonra kapi acilir da herkes birbirini eze eze bir $eyler alabilmek ugruna iceri dolu$ur ya.yemin ederim ayni $eyi du$unuyorum sozlukle alakali.birisi birisine bir $ey yazmaya gorsun, sanki kiyamet kopuyor sozlukte, sol frame nicklerden gecilmez oluyor.sol framede neredeyse ba$liklari alt alta okumak degil nickleri alt alta okumak mumkun olacak.

yahu biz $unlari bile ya$adik yemin ederim.

ba$lik:bilgi sozluk x ile y bulu$masi.

x:bir nick.
y:bir nick.

1. entry: y nin ev sahipliginde gercekle$en bulu$ma.y ise $u anda rakima su koymakla me$gul insan.cok misafirperver kendisi.beyaz peyniri catali ile agzima kadar goturuyor.
2. entry: x in misafirligi ile gercekle$en bulu$ma.bir insan ancak bu kadar sicak kanli, ancak bu kadar bir anda sevilebilen birisi olurdu.

kiz olsam verirdim

vs.

bir de bu tarihi bulu$manin resimleri cekilir(daha dogrusu raki kadehlerinin resimleri cekilir) ve bir yere update edilerek marifetmi$ gibi sozluge link verilir.

yemin ederim ya$adik bunlari da.

var ya, bu nicklerin altina girilen entry sayisi kadar gunde oy verilse, sozlugun kalitesi tavan yapardi.yahu arkada$ burasi senin blog siten degil ki ki$isel ili$kilerin ile alakali dur durak demeden ki$iler hakkinda entryler yaziyorsun.hadi dogum gunu olur, evlilik olur, vefat olur ne bilim cok ama cok onemli bir olay olur da anlarim.e her bir bardak su icmenin arkasindan yazilan nick alti entryler nedir ya.

ha bir de dogum gunu ve ho$gelmi$ entrylerine bitiyorum ben,

dogum gunuı entrysi: tanimam etmem ama iyiki dogmu$.

lan tanimazsan etmezsen ne sikim var da yaziyorsun bir $eyler.dogum gunu sahibi yaniba$inda da nickinin altina bir $ey yazmazsan sana tecavuz etmekle mi tehdit ediyor.kaldi ki bu durumdan en cok kahitlanan da benim sanirim.her 29 ekim gunu independence ba$ligi anlamsiz ve samimiyetsiz bir suru entry ile doluyor.

sozlugumuzun kurucusu.iyi ki dogmu$.

mumkun olsa da bunu yazanin beyninden gecenleri e$ zamanli kagida dokebilsek.allah bilir neler soyluyordur icinden bana.ama yine de i$ yaziya gelince her $ey degi$iyor.

iyi ki dogmu$.

bir ton sahtekarlik, bir ton riyakarlik.

her 29 ekim gunu vicik vicik oluyor her yanim.

ho$gelmi$.

bir de bu var.biri sozluge uye olmaya gorsun, daha comezken ba$lar ho$gelmi$ entryleri.yahu belki adam be$ dakika sonra ucacak, belki sirf birilerine sovmeye gelmi$ de sovup gidecektim hesabina takiliyor.bir ho$geldin cemiyeti var ki sozlukte evlere $enlik.tanisin tanimasin hic onemli degil, kim gelmi$se ho$ gelmi$.

yuh ama.

1000 tane blog toparla, veritabanlarini birbirlerine ekle, bin tanesinin toplami bile bilgi sozluk’te ki ki$isel entry sayisinin yakinina bile yakla$amaz yemin ederim.

hayir tek merakim buranin ne zaman el birligi ile tamamen bok edilip batirilacagidir.bir an once gercekle$se de ne ben ne de bir ba$kasi haybeden her gun saatlerce emek vermese $uraya.kapiya kilidi vurup "cumaya gittim donmeyecem" yazip cekip gitsek.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol