yazı tura

imgoindeeperunderground
sasirtici bir performans ile kenan imirzalioglu ve beklenen superligiyle olgun simsek, ugur yucel uclusu sonucu turk halkinin pek de hoslanmadigi psikolojik cozumlemelere yer veren bence super bir film. filmde bir miktar ic daralmasi yasamamak elde degil ama saniyorum ki ugur yucel’de bu filmi herkes akli ve ici rahat seyretsin diye yapmamis.

bu sanat icin sanat filmleri giseye ve televole kalabaliklarina oynamadigindan satilan yatlari geri aldirmamasi dogaldir. ancak bu da soyle bir kanaate yol acar ki kaliteli filmler az izlenir.

her ne kadar bu gorus genel gecer olamayip, kotu filmlerin az izlendigi gercegini reddeder gibi dursa da diger yandan bilinen bir gercek vardir ki halk denen kitle daha cok kendini rahatlatacak ya da guldurecek ya da korkutacak ama korkuttugu seyleri gundelik hayatinda gormeyecek turden filmleri sevmektedir.

ugur yucel ise son derece kaliteli ve basarili oldugunu dusundugum bir adam olarak zaten biliniyordu ki kalabaligi degil anlayani isteyecekti oraya.

diger yandan reklami daha fazla yapilsaydi, galasinda yangin ciksaydi, tam film ciktiginda kenan imirzalioglu bir trafik kazasi falan gecirseydi eminim bu filmin gisesi de artacakti ancak eminim ki basarisi artmayacakti.

demek ki neymis?
basariyi filmin gise hasilatindan anlamiyormusuz..
demek ki neymis?
film supermis, hakkettigi odulleri toplamis ve gelmis..

ps: filmde olgun simsek’in annesini oynayan teyzeye sadece 200 milyon vermisler bence sadece bu cok ayip olmus. teyze bilmediginden kabul etmis ama sanki daha fazlasini hak edermis.. nitekim kendisi nerdeyse basrol oynamis.. zaten hepi topu kac kisi oynuyor ki.. kenan bey alsin paralari, allahin koylu teyzesi nasolsa bisiden haberi yok diye 200 milyonla gecistirilsin.. bir miktar can sikici olan kisim budur bence..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol