little children

tayfa75
ronnie j. mcgorvey rolundeki jackie earle haley nin sergilemis oldugu oyunculuk da takdire sayandir. son hamlesi kendisi ile ilgili kanaatleri bir anda allak bullak eder. kotu ile iyinin nasil bu derece birbirine gectigine sasar kalir insan. annesi ile diyaloglari can yakar. noah emmerich in canlandirdigi, yasadigi mahalleden komsusu larry hedges ile yasananlar. kim kotu kim iyi karar vermek zordur. bir insani yargilamanin, kaliba sokmanin nasil beyhude bir davranis oldugunu, ufacik bir anda yasanan bir minik olayin butun yargilari ve kaliplari nasil alasagi ettigini gosterir.

hayati yasayanlar vardir, bir de yasayanlari ve yasadiklarini alip kaliplar uretenler ve ya ellerindeki kaliplardan uygun gorduklarine tikistirmaya calisanlar vardir. tercih meselesidir. bu da izleyici notudur.

son olarak da bir kac ay once hos ve memnun kaldigim bir tesaduf sonucu, sans eseri baska bir film diye aldigim dvd nin icinden bu film cikmistir. ve iyi ki de cikmistir. seyredilmesi tarafimdan tavsiye edilen bir filmdir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol