yusuf kaplan

independence
ne kadar ulvi bir du$unur ve yazar oldugu $u paragrafindan net bir $ekilde ortaya cikiyor.

"görebildiğim kadarıyla ekşi sözlük’te, üç tip, kafayı takmış durumda bana: avasas, hotagu ve loststone “nickname”lerini kullanan tipler. üçü de benden değil, islâm’dan nefret eden tipler bunlar. özellikle “avasas” nickname’ini kullanan “yüzsüz”, nasıl olsa hiç bir hukûkî yaptırımı yok diye aşağılık saldırılarda ve hakaretlerde bulunmaktan çekinmiyor. aşağılık biri olmasa bu kadar aşağılaşmaz."

islami savunan birisi "sana ta$a atanlara sen cicek at" cumlesini uzerine oturdugu organindan anlami$ olacak ki, ki$ileri ne islamdan nefret etmekle itham etmedigi kalmi$, ne yussuzlukle, ne de a$agilik olmakla.

nicknameler arkasina siginip diledigini yazan insanlardan daha kotu bir insan turu varsa, o da sanirim gercek ismi ve soyismi ile bir kalemin arkasina siginip agzina geleni yazabilmektir.

sadece ek$i sozluk’te kimi yazilar yazip bu i$in akademik egitimini almami$ insanlari anlayabilirim, ama akedemik kariyer sahibi olup, gazeteci unvanina sahip bir insanin, ulusal bir gazetede "yussuz, a$agilik ve hatta islamdan nefret edenler" $eklinde yazilar yazmasini anlayamam.

bak gordun mu, anlayamadim i$te.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol