demokratik toplum partisi

independence
bir zamanlar refah partisi kapatilmi$ti.sebebi irticai faaliyet.refah partisi’nin hemen hemen ayni kadrolari ile fazilet partisi kuruldu, o da ayni sebeplerden oturu kapatildi.

bu partiler kapatilmaliydi zira rejimi temelinden dinamitleyip yerine islami bir rejim getirme amacindaydilar.bu sebeple toplumda bu partilerin kapatilmasi buyuk bir tepki olu$turmadi, bahsi gecen partilerin degi$meyen tabani haric toplumun hemen her kesimi bu kararlari destekledi.

dtp’nin tum yaptiklarina ragmen halen kapatilmamasi aklima $u soruyu getirdi.

dtp, refah partisinden yahut fazilet partisinden daha mi tehlikesiz? bir partinin kapatilmasi icin gereken tek $art irticai faaliyetler midir, teroru aleni $ekilde destekleyen ve ne yazik ki meclisin icerisine de de uyelerini sokmayi ba$aran bir parti legal midir? meclisten teroru desteklemek hak midir hukuk mudur nedir allaha$kina?

bir parti du$unun ki yetkili agizlarindan abdullah ocalan’a sayin $eklinde hitap ediliyor(ki ba$bakanimiz bile bunu yapti ne var yani? sorularini duyar gibiyim), bir parti du$unun ki belediye ba$kani olan bir uyesi hukumete aleni $ekilde sava$ aciyor ve yine bir parti du$unun ki yetkili bir uyesi a$agidaki cumleleri sarfediyor.

"ba$bakan erdogan’in istegi ile onbinlerce asker dagdaki dokuz tane masum gencin uzerine saliniyor."

dtp isimli "terorist parti" halen kapatilmayacaksa, refah partisi ve fazilet partileri yeniden kurulmali ve necmettin erbakan’dan "biz senin kiymetini bilemedik" diye ozur dilenmeli.boylelikle vatan daha kolay bolunur kimse yarin ne olacak acaba diye endi$elenmez.

herkes bilir ki yarin artik turkiye cumhuriyeti olmayacak.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol