atsizcilar com

stella
öncelikle (bkz: nihal atsız)

atsızcı türkçülerin, turancıların web sitesi. anasayfada kayan bir yazı: "gönlündeki yaraların kanını dindir, yüzde yüz türk olduğun gün cihan senindir." yüzde yüz türk nasıl olunuyorsa..

bir nazar boncuğunun altında "türk ırkı sağolsun" yazıyor. nihal atsız hakkında bilgi edinmek isteyen kişiler için çok yararlı bir site, evet.

neyse, ’biz kimiz?’e tıklıyorum, arka planda uluyan bir kurt resmi ile şu açıklamayla karşılaşıyorum:

bizler, yeni hunlar’ız; bizler, yeni göktürkler’iz; bizler, genç kuvay-i milliyecileriz; bizler, başbuğları ulu türk atatürk olan, türkçülük sevdasında ve ülküleminde nihal atsız’ı kayıtsız, şartsız önder olarak benimseyen gerçek türkçüleriz!

türk’üz, türkçüyüz, atatürkçüyüz, atsızcıyız, turancıyız. başbuğumuz: atatürk, yol göstericimiz: nihal atsız, silahımız: damarlarımızdaki asil kan, hedefimiz: turan!

soyumuz, saf türk soyudur; dilimiz, arınmış türkçe’dir; töremiz; ne arap’ın, ne kıro’nun ne de batı’nın töresidir, özbeöz türk’ün töresidir. türk’ün töre ve kültürünü, yaşam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatırız.

amacımız; türkçü, atatürkçü, laik ve turancı bir demokrasi anlayışını türkiye’de egemen kılmak için mücadele vermek ve ülkümüz olan türk birliği’ne giden kutlu yoldaki engelleri birer birer ortadan kaldırmaktır!

türklük ve türkiye düşmanları; bizlerden korkun ve bizleri bekleyin!

ulu tanrı türk’ü korusun!



ayrıca sitenin tasarımı da "gök yeleli bozkurt"a ait. bir takma ad bu kadar karizmatik ve asil olabilir diyorum ve sakinleşmek amacıyla kendime bir fincan yeşil çay yapmak üzere mutfağa doğru yol alıyorum.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol