21 temmuz 2007 bilgi sözlük makina zirvesi

independence
21 temmuz 2007 tarihinde yani onumuzdeki cumartesi gunu bilgi sozluk yazarlarindan 20 ki$inin makina programina seyirci olarak katilmasi ile olu$acak olan zirve.dun alinan davete gore 21 temmuz tarihinde bilgi sozluk yazar kadrosundan 20 ki$i makina’ya davet edilmi$tir.

oncelikle bu davette emegi bulunan areels’e ve hemen ardindan daveti gercekle$tiren aziz kedi’ye bilgi sozluk ailesi adina te$ekkur ederim.

ula$im nasil olacak, nerede ve kacta bulu$ulacak, kacta cikilacak, ciki$ta kurtlara yem olmamak icin yapilmasi gerekenler ve benzeri bilgiler bugun yahut en gec yarin yine bu ba$lik altinda sizlere bildirilecek.

henuz ba$ligini bile acmaya firsat bulmaksizin katilim 3 ki$i ile ba$lami$tir.

independence
muque
dugmeburun

katilmak isteyen ve katilacagi kesin olan arkada$larimizin bu ba$lik altinda nicklerini belirtmeleri her $eyin dermani olacaktir.

not:geliyorum dedikten sonra gelmeyerek bizi zor duruma sokacak olan arkada$larimizi da supriz hediyeler bekliyor olacak.

ikinci not:unutmamak lazim ki bilgi sozluk tanitimi icin elimize tarihi bir firsat gecti.bu sebeple pankartti konfetiydi $uydu buydu gibi son derece gerekli aksesuarlar ile alakali fikirlerinizi muhakkak houston $eyine bekliyorum.fikirlerinizin yani sira "benim boyle bir fikrim var ve ben bunlari saglayabilirim!" diyecek cengaverleri daha cok bekliyorum.

opt t$k bye
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol