çalı dikemeyiz dibinde fuhuş olur

independence
istanbul park ve bahçeler müdürlügu’nu bu asri ve ileri goru$lu kararlarindan oturu tebrik etmek istiyorum ictenlikle.bo$ ya da tenha bir yer buldumu hemen ciftle$meye meyilli her kadin ve erkek dogal olarak cali diplerinde kiclarina otlar bata bata sevi$meyi de ihmal etmeyeceklerdir.

istanbul park ve bahceler mudurlugu almi$ olduklari karar ile istanbul’umuzun namusunu da kurtarmi$ oldular sagolsunlar.ne o oyle cali cimen ye$illik falan.hem fuhu$ olmasa bile yaniyor bunlar, yangin falan cikiyor mazallah.

kendilerinden bundan sonra alacaklari karar ile alakali minik bir ricam olacak.mumkunse istanbuldaki tum park ve bahceleri de cami yapimi icin kapatsinlar ve guzel belediyemiz de buralara yanyana camiler dikiversin.

hayir insan yolda ibadet saatini aksatiyor da icine $eytan giriyor sonra cali dibi ariyoruz sevi$mek icin.cali diplerinde fuhu$ yapamiyorsak masturbasyon yapiyoruz, oyle igrenc bir toplumuz.oysa tum park ve bahcelerin yerine sira sira boy bıy camiler yapilsa hem imam gerekliligi artacagindan i$sizlige de bir nevi care bulunur hem de ibadet saatimizi gecirmemi$ oluruz.

hicbirisi olmazsa bari calilarin yanina tabelalar dikseler de uzerilerine de "burda fuhu$ yapan e$ektir" yazsa belki o da bir care olabilir.nasil olsa duvarlarda "buraya cop doken e$ektir" yazdiginiz zaman kesin cozume ula$mi$ oluyorsunuz ya bu da oyle bir fikir i$te.

$imdi kafama gune$ gecmesi sebebi ile ba$imi soguk suyun altina tutacagim.belki daha sonra daha mantikli $eyler de du$unebilirim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol