sözlük için yapılan çalışmalar

mitili
bu konuda begenip begenilmeyecek hicbir $ey yok. sozlukteki herkesin yazdiklari bir $ekilde gitti. herkes isyan etse, "niye boyle oldu, o kadar emegimize yazik, kil, tuy..." dese evet, corba olur piyasa.

bilgicler cok degerli zamanlarini burada harcamayi sectilerse, kendi tercihleridir, istiyorlardir bunu yapmayi. buraya entry girmekte kimsenin de bir cikari olamayacagindan kimse zaman falan kaybetmis olmadi. oyle du$unen biri zaten ya silah zoruyla sozluk ba$indadir, ya da birtakim sorunlari olan biridir.

$imdi mesele, sozlugun daha iyi bir duruma getirilmesinin mi, yoksa verilen 13 saatlik emegin bo$a gitmesinin mi onemli oldugu. i$te bu beni de derin du$uncelere gark etti. ama sonra dedim yahu ben aciz miyim, mongol muyum, gerizekali miyim diye sordum kendi kendime. yahu ben bunlari bir kere girdiysem, neden bir kere daha giremiyeyim. ya da onun yerine neden ba$ka entryler girmeyeyim. hazir sozlukte bomba gibi olmu$, koy gotune giden birkac entrynin. aciklanmamasinin ustunde durmadigim ve fedakarlik kavramindan bihaber olmadigim icin demi$imdir belki de kim bilir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol