etom

ankakusu
#562919
#563003
#563013
#563149

ah, ah o alintilarin kendisine bir seyi ogretmek için yapildigini anlasaydi. hani hz. muhammed domuz yemeye ilk yasagi getirendi? degilmis degil mi?

ben domuzu kimse yememelidir diye girmedim, ayar! verilen entryi. entryi giren büyük insanin entrysini gördükten sonra girdim. benim derdim kim yemis, kim yememis degil. ya da sakin yemeyin ha diye ikaz etmek degil...

islam düsmanliginin bazi insanlari kör edip bazi gerçekleri kavrayamamasina ve gülünç iddialar ortaya atmasina.

incili basimin sikistigi için degil birilerinin hatalarini ögrenmesine vesile olmak için kullandim. birilerinin iddiasi olan, hz. muhammed birden bire yasakladi domuz etini, tezinin saçma bir iddia oldugunu göstermek için kullandim. yani maksadim tevrat da bile yaziyor o yüzden yemeyin sakin, demek degildi.

gerçekler ortada ama ne hikmetse basi sikisan ve incile basvuran ben oldum, evet. hala yanlis ettigini kabul etmiyorsa bir insan ne diyebilirmki. zeytinyagi gibi üste çikmaya kalkisiyorsa daha ne diyebilirmki.

yahu domuz etini yemeyi yasak eden, onun haram oldugunu söyleyen ilk kisinin hz. muhammed olmadigini ögrendigin halde daha ne hakliymis gibi satasirsin anlamam. yahu yanlisini bir kabul et bakalim. ne olur, ne kaybedersin?

kaç sefer ikaz ettim kendisini. tatli dil ve güleryüzle belki yaptiklarindan, yazdiklarindan utanacagini umdum. bir degil, iki degil... bardagi tasiran son damla bu oldu. artik bu sahsin samimiyetine ve iyi niyetine inancim kalmadi.

ek: #562919 bu entryi kuran ve incil arasindaki tutarsizliga dikkat çekmek için girmis. ’hz. isa zamaninda’... diyince öyle oluyor demekki, kivir kivir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol