18 nisan 2007 malatya yayınevi baskıni

a momentary lapse of reason
haklıyken haksız duruma düşmeye sebep olan tepki. incil dağıtımı yapan yayınevi ne din propagandası ne de misyonerlik yapmıyor. bunun din, düşünce,ifade özgürlüğü gibi şeylerle ilgisi yok. bu bir psikolojik savaş ve yayınevinin yaptığı şey savaşın bir parçası.
bu ülkede sünnilerin,alevilerin, ortodoksların ve diğer yerleşik mezheplerin/dinlerin eşit haklarla yaşamaya hakkı vardır. bunlardan farklı olarak, tarih boyunca hiç bir zaman protestan bulunmamışsa ve bir takım yabancılar gelip yapay bir protestanlık yaratmaya çalışıyorsa bunun amacı başkadır.
yapılması gereken, eğer bize saldırılıyorsa aynı şekilde karşılık vermek olmalıydı. dolayısıyla onlar boğaz kesme şeklinde bir saldırı yapmadığı için savunma amacıyla yapılmış bu eylemler meşru değildir ve bir cinayettir.

lütfen kimse bunu din özgürlüğüyle karıştırmasın. tarih boyunca bu ülkede yaşamış ve hala yaşayan hirstiyanlar ortodoks hristiyanlardır. ve onlar bu sözlerin yazarı ve diğer insanlar kadar değerli ve dinlerini yaşamaya hakkı olan insanlardır.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol