avril lavigne

bloody mary
bu kız kesinlikle ciddi bir vakadır, özenle tartışılması, tartışma sonrası alınan kararla uzun bir süre işkenceye mahkum edilmesi gereklidir..
ilk çıktığı zamanki asi tavırları, ayna kırmaları, bardak fırlatmalarını çocukluğuna verebilirdik elbet, belki de öyle olmasını dilerdik çok kötü bir görüntüydü çünkü, insanlıktan utandıracak derecedeydi, abartmıyorum..
neyse dedik büyür elbet daha yaşı ufak ondandır..
sonracıma efendim geçenlerde bir röportajda gördüm kendisini, merak ettim ne yalan söyleyim, bu kızcağız neler yapıyor gozukmedi uzun müddet diye, izleyiverdim..izlemez olaydım..
yeni albüm çalışmalarında çok eğlendik, klip çekimlerinde, turne hazırlıklarında bilmem nelerde iyi vakit geçirdik, çok çalıştık, büyüdüm artık bunu farkediyorum dedi oh oh iyi dedi içimden bir ses, mutlu olmuştum onun adına, insanlık adına..
sonra alttan bir müzik duymaya başladım..
hey hey yu yu ay vant to be yor görlfirend diyor idi, aynı sırada avril konuşuyordu ama şarkı sözleri çok iyi anlaşılıyordu, ortaokul düzeyindeki bir ingilizceydi çünkü bu..
sonra konuşmasına devam ederken , çalışmalarda kaykay da yaptık çok çılgındı, zaten yeni dansçılar aldım!deyince başımdan aşşağıya kaynar sular döküldü işte..
sonra ,gözler yaşlı girlfriend adlı eserini dinledik, klibini izledik..zamanında dalga geçtiği britney ablasına özendiğini gördük ki kesinlikle britney spearsı yeğlerim ne derece nefret etsem de..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol