millete sataşmaktan entry yazamamak

capt it all
psikolojik bir rahatsızlıktır.
geçen yaz başında gelmiştim sözlüğe. mis gibi, harika bir ortam vardı. ama son 4-5 aydır, sağdan soldan gelen, 3 kelimeyi birleştirip sağlam üç-beş cümle kuramamak bi yana dursun, forum tadında basit tek cümlelik entryler kuran, onu da formata yamamak için bkz halinde veren, abkz içinde saçmalayan ve de en mühimi, ona buna sataşan yazarlar peyda oldu.
diğer sözlük oluşumları çok da sikimde değil ama biliyorum, birkaç sözlük yazar avında. yahut geçici bir süreliğine sözlük kapalı, yahut atılmış, birsonraki yazar alımını bkliyor, geliyor buraya, 3-5 tane sikindirik entry, radyoda bir-iki saat muhabbet, nick başlığı altına da 8-10 alengirli kelime tamam. süper ortam kazanıyor. sonra ona buna sataşmalar, kavga gürültü.. bunlar bilgisayarının başında kahkahalkar atıyorlar "nası düşürdük milleti birbirine" diye.
daha da yazarım ama, artık her yazdığım satır kayıp gibime geliyor. öyle ki, şu entry için bile, klavyedeki her tuşa basmak için harcağığım enerji kayıp, zaman kayıp. çünkü biliyorum; cehalet geçici; eşeklik baki. ne desek düzelmez.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol