recep tayyip erdoğan ın sayın öcalan sesi

independence
bahsi gecen ki$i kesinlikle "sayin"(!) ba$bakanimiz kesinlikle.yani bir isim benzerligi sonucunda olu$an yanli$ bir anla$ilma degil.

oncelikle bunu bildirmekte fayda var.

sevgili ba$bakanimiz henuz istabul buyuk$ehir belediye ba$kanligi yaptigi donemlerde bir ziyaret amaci ile avustralya’ya gider.bu ulkede davet edildigi bir radyoda canli yayina katilir.

tarih 14 ocak 2000.

sevgili pek muhterem ba$bakanimiz sbs isimli radyonun turkce bolumunun canli yayinina te$rif eder ve yayin ba$lar.ilk once neden geldim istanbul a turkusu ile ba$layan program daha sonra spikerin pek sevgili aziz ve hurmet deger ba$bakanimiza sorular sormasi ile devam eder.

ve dinininnn.

konu$manin 12. dakikasinda pek muhterem ba$bakanimizin dudaklarindan "sayin ocalan" kelimleleri dokuluverir.

yeter mi?
yetmez.

dakika 21 ve sevgili ba$bakanimiz ikinci kere "sayin ocalan" kelimeleri ile zirveye ula$ir.

henuz gectigimiz gunlerde "sayin ocalan" kelimelerini kullandiklari icin dtp’lilerin ceza aldiklarini da gozonunde bulunduracak olursak muhtemelen sevgili ba$bakanimiz $u anda i$gal etmi$ buludugu makami cok fazla koruyamayacaktir.tabi bu haber yayildiktan sonra zamlar gelip suni gundemler yayilip esas haber halka unutturulmazsa.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=74276&uniq_id=1174696455

buradan detayli dinleyebilirsiniz.bir $ekilde yayin kesilir, sayfa imha edilir yahut turevi olagan(!) aksakliklar meydana gelirse konu$manin tam metnini mp3 formatinda sozlukte buyuk bir keyifle yayinlamayi du$unuyorum.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol