kurtlar vadisi terörün yayından kaldırılması

bgat
türkiye’deki dertlerin, toplumsal çöküşün ortadan kalkmasına vesile olmuş hareket. yarın sokaklar daha yaşanır olacak.

beyaz bere ile de alaka kurulunca tam oldu ayrıca. bu beyaz berenin o olayın kurtlar vadisi ile ne ilgisi var, ya da kurtlar vadisinin anlatmak istediğiyle. bu ülkede kurtlar vadisi öncesi onlarca gazeteci öldürülmedi mi sanki?

ülkenin en büyük sorunu olan terör konusunun üzerine gidilince faşist mi oluyor kişiler, hemen onlar da beyaz bereli mi oluyor? halbuki bu dizide bir etnik ayrımcılığın yapılamayacağını anlamak zor olmasa gerek. hani kimileri demiyor muydu, pkk terör örgütü bütün kürtleri temsil etmez diye... e madem o zaman pkk’yı yerin dibine sokma gayretinde olan bu dizi yüzünden niye birileri rahatsız oldu ki? ne ilgisi var?

ha, olayı sadece tv’lerdeki şiddet olarak algılıyrsak, o zaman eli silah tutan adamların olduğu hiçbir film yayınlanmasın. ama tv’lerde o kadar çok boş program var ki. herkes birbirini yalarken, anasına-babasına söverken, ensesine tokadı indirirken, bir liderin idam görüntüleri bayram günü kanal kanal dolaşırken hiçbir şey yok, sorun değil o zaman... nerde kaldı bu psikoloji, sanırım sadece kurtlar vadisi’nde hortluyor, açığa çıkıyor ve insanlarda etkilenen bir psikoloji olduğu, sadece kurtlar vadisi zamanı anlaşılabiliyor. ilginç tabii! ama yemezler... kimse saf değil. bakınız diz yayınlanmadı ama arkasından kan uykusu yayınlandı. aldın mı mesajını?
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol