alihan

independence
sozlukten ogrendim vukuatini, kaldi ki bugune kadar da kendisini sadece ismen duymu$lugum var ama sesini bir kere bile dinlemi$ligim yoktu.ta ki youtube’da videosunu izleyene kadar.iki kendini bilmez $an $ohret budalasini ayni mekana koyarsaniz ne olur? i$te bu haberdeki konu olur.birisi "ibrahim tatlises bana star dedi" der, bir digeri "benim yanimda sanatciyim diyemezdi zaten ben de agzinin payini verdim" der.biri hala ben turkiye’nin hiperstariyim zavalliligina tutunur, bir digeri "sen ben sanatciyim diyorsan ben bugun sanatciligi" birakirim der.tabi ne de olsa sanatcilik sabah 08:30 ak$am 17:30 arasi cali$ilan ozel sektor yahut kamu hizmeti ya, bu $ekilde istifa edilinebilir sanatciliktan.

ke$ke kimse ayirmasaymi$, hatta bunlarin icine ku$um aydin’i fatih urek’i ne bilim o $imdi asker zimbirtisini soyleyeni de katsalarmi$ tam fasil olurmu$.hepsi yeseymi$ birbirini de gercek sanatcilara sanatci dendigi zaman bu ki$ilerin varligindan utanmak zorunda kalmasaymi$iz.

ke$ke gokten bir kac yuz elma du$seymi$ de alayi bu ne boka yaradiklari hala muamma olan ki$ilerin tam beyinlerinin ortasina du$seymi$.

negzel olurmu$.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol