10 kasım

independence
yurdun her tarafinda bayraklarin yariya indirildigi, ataya bir dakika saygi duru$unda bulunulan ve daha bir kac sene oncesine kadar tum gun yas tutulup televizyon kanallarinin hepsinde ataturk ile alakali belgesel niteliginde yayinlar yapilan gun.

bugun 10 kasim 2006.ulu onderi kaybedi$imizin 68. yil donumu.68 yil once bugun saat 09:04 de sag iken 09:05 de kaybettik atamizi.oysa daha o kadar cok $ey yapabilir o kadar yaraya derman olabilirdi ki.cok erken aldi aramizdan tanri atayi.cok erken aldi.du$man devletlerinin bile saygi ile boynunu egdigi ve kendisi hakkinda "asrin dehasi" dedikleri atamizi cok erken aldi tanri yanina.belki de yukarida da i$ler cok iyi yurumuyordu ve oraya da bir onder lazimdi.kim bilir.ne olursa olsun cok erken aldi aramizdan.

bir 10 kasim daha.huzun ve hasretin yuregimizi zincirledigi ve prangalarindan bir dakika bile kurtulamayacagimiz ozlem silsilesinin yil donumu.

"ulkemiz cok iyi durumda atam, biz gencler senin mirasini en iyi $ekilde mudafaa ediyoruz ve senin tabirinle muassir medemiyetler icerisine coktan girdik, ulkede suc orani yok denilecek kadar az.

teror mu?
o ne ki?

milli gelir geli$mi$ ulkeler seviyesinde, insanlarimizin hurriyeti her daim emin ellerde, tum dunya tarafindan saygi goren ve uzerine kahpece planlar yapilmayan bir ulkeyiz artik atam.tipki senin arzuladigin gibi."

demek isterdim.

diyemedim.

rahat uyu!
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol